Kisgyerekes anyukák nálatok is előfordul, hogy annyira elcsúsztok a házimunkával, hogy ha beállítana valaki hozzátok elsüllyednétek szégyenetekben a kosz miatt?
Sajnos igen.
Amikor itthon van a férjem, megpróbálom behozni a lemaradást, de nem mindig sikerül.
kosz azért nincs, minden szombat délelőtt a takarításról szól.
viszont hétvége felé közeledve, ha sokat dolgozunk, rettentően nagy kupi van :(
egyszerűen van, hogy nincs időm elpakolni a ruhákat, ugye hétvégén mosok, hétfőn-kedden-szerdán halomban állnak a tiszta ruhák, a konyha csatatér mert csak gyorsan összedobom a vacsit, de hulla vagyok kitakarítani, ilyenek :(
télen, mikor ovi-munka után hazajövünk azért nincs ilyen, de mikor jó idő van és 6ig játszótéren vagyunk akkor borzasztó rendetlenség tud összegyűlni 2-3 nap alatt :(
Kosz nincs. Kupi van.
Minden nap porszívózom, mert nálunk a nappali-konya-étkező egy légtér, így muszáj. A másik ok, ha sokáig hagyom a padlón a morzsát, elkezdenek beszivárogni a hangyák.
Ráadásul, most elkezdtük lakást újítani, némi tisztító festés itt-ott... ma mire lekentem az egyik ajtófélfát, a fiam Tazmán ördögöt játszott és romba döntötte a nappalit. :)
Én állandóan a vasalni valóval maradok el, mer' azt utálom csinálni! :)
Kosz nincs, rumli szokott lenni.
De figyelek, ne ússzak el, így jöhet bármikor bárki.
A gyerekekre is szólok, hogy pakoljanak maguk után.
3 pici gyerek van.
Nekilàttunk egy spontán takarításnak.azt mondja a gyerek:vendégek jönnek?
Igen,másnál is előfordul,főleg mióta jó idő van.
Naná! :D
Bár kosz nincs,inkább kupi.15 hónaposom most éli a pakolós korszakát,igy a ruhák,a tálak,a kanalak,minden amit ér szanaszét hevernek a lakásban.
Állandóan utána pakolok,így nem sok időm marad takarítani.
Van,hogy felgyűlik a szennyes,vagy a mosogatni való.
De ennek ellenére,amikor egy pici időm van,akkor takarítok.
Legtöbbször akkor,amikor a férjem hazaér a munkából,és leköti a gyereket.Akkor viszont nagyon bele tudok lendülni,szeretek takarítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!