Másnál is előfordul, hogy mikor elesik a gyereke, és beüti a fejét, akkor felakadnak a szemei és elájul?
Szerintem sem normális, még soha ilyet nem hallotttam.
Mikor nekem egyszer nagyon csúnyán beütötte a fejét, akkor a doki azt kérdezte, elöször, hogy elájult-e.
Szerintem ne hagyd ezt annyiba, és próbálj a neten olyan neurologust találni aki kisgyerekek feji sérüléseivel foglalkozik. Olvass utánna mi lehet még. Ès nézd meg hol van ez a doki, ha esetleg megint elöfordul akor rögtön hozzá vigyétek. De akár már fel is hívhatod.
szerintem kardiológushoz is érdemes elmenni.
Egyik ismerősöm elesett a bringával. Azt mesélte, egyszer csak, mintha filmszakadás történt volna, elsötétült minden, és a földön fekve tért magához... Alaposan kivizsgálták, és kiderült, hogy a szívével van gond, ezért voltak apróbb eszméletvesztései. Nem ijesztgetni akarlak, de szerintem érdemes lenne jó alaposan kivizsgálni.
Egyetlen egyszer csuklott össze a lányom, és ájult el, mikor a térdét ütötte be.
Szerencsére pont a kórház sarkánál történt ez. Egy évnek tűnt mire beértem vele, kb elszürkült-lilult....
Amikor beértem vele pár pillanatra magához tért, és elaludt kb azonnal.
A gyerekosztályon átmacerálták, és átvittek minket a Betheszda Ilka utcába- neurológia. Epilepszia gyanúval. Szerencsére a gyerek nem produkált azóta semmi difit, de egymerő egy ideg vagyok, amikor esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!