Kisgyerekes anyukák nálatok is előfordul, hogy annyira elcsúsztok a házimunkával, hogy ha beállítana valaki hozzátok elsüllyednétek szégyenetekben a kosz miatt?
Kosz nalunk sem, csak kupleraj a kobon.
Az segitett sokat,hogy a gyerekek kaptak nagyon jo jatektarolot amibe minden este szepen elpakoltak. Na meg kellett errol gyozni, egyszer uvoltve dobaltam be az osszes jatekukat szemeteszsakokba, az emlekezetes musor volt, onnantol kezdve csak szolnom kellett szepen, hogy 5 perc mulva kezdem a rendrakast a szemetesbe, azonnal rend lett!
Minden mast elpakoltam, pl polcokon nem lehetett tengernyi csetresz csak egy. Igy a lakas is rendezettebnek hatott es takaritani is konnyebb volt.
Hajjajj!:-)
Télen csilli-villi volt a ház, most, hogy beindult a kertszezon vagy a kert úszik vagy a ház! Plusz felújítunk, így teljes a káosz!XD
1,5 éves kislány anyukája
Mi kis kecóban vagyunk,de sokkal macerásabb a rend és tisztaság megőrzése,mint egy nagyban. Tapasztalat :/
Hozzánk ritkán jönnek vendégek,ezáltal egy idő után már nem kapkodtam,hogy csitti-vitti legyen minden és most már ott tartok,hogy tényleg elsüllyedek szégyenemben,ha jönnek hozzánk. S végül nem a kupi a legrosszabb,mert annak a 90%-a mindig a játékok,hanem a konyha...
Iszonyat módon utálok mosogatni,ezáltal főzni is és fordítva,amolyan körforgás. S bizony akad,hogy 2 naapig is áll a mosatlan a mosogatóban. Igaz a víz sincs még bevezetve a házba,ami igen körülményessé teszi a dolgot,mert nem úgyvan,hogy kinyitom a csapot és nosza. Hanem víz behozás,melegítés és onnantól el is ment a kedvem. S legszörnyűbb,hogy én még csak nem is dolgozom,mert itthon vagyok a legkisebbel,tehát időm lenne rá. De jelentem! Rajta vagyok a változás útján,mert már magam sem bírom,hogy ilyen lusta vagyok.
Porszívózni nagyon muszáj minden nap,mert egy nap alatt 1 köbméter homok,por stb össze tud gyűlni.
Utolsó vagyok ismét!
A zsákos mizéria nálunk is bejött. 1 hétig nem kapták vissza azokat a játékokat,amiket nekem "kellett" össze szednem. Bedobáltam egy zsákba és mondtam,,ha még egyszer nekem kell,akkor a kukásbácsinak adom oda személyesen.Azóta emlegetnem kell csak vagy rosszabb esetben elő is kell vennem a zsákot,de pakolni már nem kell bele,mert rögtön nekilátnak a pakolásnak. Kicsi helyen óriási kupit tudnak csinálni.
Én próbálom megtartani a rendet, erre rombolt és tombolt is nevelem. Este mielőtt lefekszünk mindent a helyére, reggel amíg játszhatnak akkor azt is gyorsan összedobom. És magam után is elpakolok. Néha a ruhákkal van bajom, mert maguktól nem mennek a szekrénybe, de ha már az is sexuális életet él a szememmel pikk-pakk és elképedek, miért is vártam az 5perces melóval akár egy hetet.
Szóval egy ideje bármikor jöhet bárki, persze idő kellett mire ez teljesen működött.
Heti egy nagyüzemi suvicka elég, naponta seprek, szóval kop kop ez így most jó.
Igaz a gyerekek is már 4,5 3évesek, jobban irányíthatóak, ügyesednek.
Igen. :)
2 gyerekem van, a kicsi bölcsis, dolgozom és tanulok. Alig várom a vizsgákat, mert most már tényleg nagyon gáz a helyzet otthon. De nem is a takarítás, mosás, mosogatás, hanem a rendetlenség. Mindenhol a cuccaink...nyáron rend lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!