Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes anyukák nálatok...

Kisgyerekes anyukák nálatok is előfordul, hogy annyira elcsúsztok a házimunkával, hogy ha beállítana valaki hozzátok elsüllyednétek szégyenetekben a kosz miatt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kosz nalunk sem, csak kupleraj a kobon.

Az segitett sokat,hogy a gyerekek kaptak nagyon jo jatektarolot amibe minden este szepen elpakoltak. Na meg kellett errol gyozni, egyszer uvoltve dobaltam be az osszes jatekukat szemeteszsakokba, az emlekezetes musor volt, onnantol kezdve csak szolnom kellett szepen, hogy 5 perc mulva kezdem a rendrakast a szemetesbe, azonnal rend lett!

Minden mast elpakoltam, pl polcokon nem lehetett tengernyi csetresz csak egy. Igy a lakas is rendezettebnek hatott es takaritani is konnyebb volt.

2014. ápr. 16. 00:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Jobb esetben mindennap reggel munka előtt összepakolok,rendet rakok,beteszek egy mosást és egy mosogatást,tehát helyre állítom a rendet ez kb fél-1 óra max,nagytakarítást heti egyszer szoktam de ha valami közbe jön akkor kéthetente, a konyhát mindennap rendbe tesszük vagy én vagy a férjem,kétnaponta mosok,seprek,ha valamiért nem tudok egy-két nap pakolni akkor már rosszul érzem magam azt sem szeretem ha a játékok vannak szanaszét ezért ha fiam valamivel nem játszik azonnal eltesszük vele együtt,van amit már egyedül is elrak.Volt hogy a mosogatni való állt halomban a konyhában na akkor szégyelltem magam,de okom van pedig +munka+suli+nyelvvizsga+szakdoga a gyereknevelés mellett.
2014. ápr. 16. 07:19
 13/21 anonim ***** válasza:
hát a konyhában a padló sajnos szokott durván kinézni, pedig 3 naponta porszívó és felmosás van...kupi az már hozzá tartozik az életünkhöz. persze igyekszem, de van hogy olyan hulla vagyok, hogy amikor van egy kis időm, inkább ledőlök pihenni...biztos jobban is lehetne csinálni...de beismerem, tényleg időnként azért kosz is van...de azért az is számít kinek mekkora lakást vagy családi házat+kertet + állatokat is el kell e látnia.
2014. ápr. 16. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Hajjajj!:-)

Télen csilli-villi volt a ház, most, hogy beindult a kertszezon vagy a kert úszik vagy a ház! Plusz felújítunk, így teljes a káosz!XD

1,5 éves kislány anyukája

2014. ápr. 16. 08:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi kis kecóban vagyunk,de sokkal macerásabb a rend és tisztaság megőrzése,mint egy nagyban. Tapasztalat :/

Hozzánk ritkán jönnek vendégek,ezáltal egy idő után már nem kapkodtam,hogy csitti-vitti legyen minden és most már ott tartok,hogy tényleg elsüllyedek szégyenemben,ha jönnek hozzánk. S végül nem a kupi a legrosszabb,mert annak a 90%-a mindig a játékok,hanem a konyha...

Iszonyat módon utálok mosogatni,ezáltal főzni is és fordítva,amolyan körforgás. S bizony akad,hogy 2 naapig is áll a mosatlan a mosogatóban. Igaz a víz sincs még bevezetve a házba,ami igen körülményessé teszi a dolgot,mert nem úgyvan,hogy kinyitom a csapot és nosza. Hanem víz behozás,melegítés és onnantól el is ment a kedvem. S legszörnyűbb,hogy én még csak nem is dolgozom,mert itthon vagyok a legkisebbel,tehát időm lenne rá. De jelentem! Rajta vagyok a változás útján,mert már magam sem bírom,hogy ilyen lusta vagyok.

Porszívózni nagyon muszáj minden nap,mert egy nap alatt 1 köbméter homok,por stb össze tud gyűlni.

2014. ápr. 16. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok ismét!

A zsákos mizéria nálunk is bejött. 1 hétig nem kapták vissza azokat a játékokat,amiket nekem "kellett" össze szednem. Bedobáltam egy zsákba és mondtam,,ha még egyszer nekem kell,akkor a kukásbácsinak adom oda személyesen.Azóta emlegetnem kell csak vagy rosszabb esetben elő is kell vennem a zsákot,de pakolni már nem kell bele,mert rögtön nekilátnak a pakolásnak. Kicsi helyen óriási kupit tudnak csinálni.

2014. ápr. 16. 08:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Kosz sosincs nálunk, de az biztos, h néha a lányom 2perc alatt akkora rendetlenséget tud csinálni, hogy csak csuda... de amiatt sem égne a fejem, mert a játékai szétpakolgatása nekem nem szégyellni való, tisztaságra pedig próbálok ügyelni, még ha megszakadok is...
2014. ápr. 16. 10:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Szeretem a rendet, pontosabban nem bírom elviselni a kuplerájt, ezért néha úgy érzem, az egész életem pakolásból áll ki, de port például nem törlök minden héten, és függönyt is csak évente kétszer mosok, a sütő rendszerint koszos, a konyhaszekrény ajtaja foltos és sorolhatnám, szóval mániás szintre még nem jutottam el. Olyan szinten tartom a lakást, ami emberi tartózkodásra alkalmassá teszi, szerintem már ezzel is felülmúltam egy-két ismerősömet. Hogy elsüllyednék-e szégyenemben, hát olyan vendégek nem szoktak jönni hozzánk, akik előtt egy kis kosz miatt el kellene süllyednem. Mondjuk ha a főnököm jönne, akinek vagy egy otthon (és műkörmösnél) ülő felesége meg gondolom bejárónője (nem hiszem, hogy a felesége valaha a kezébe venne egy törlőrongyot), szóval ha ő toppanna be, akkor biztos égne a fejem még közvetlenül a nagytakarítás után is. De ő meg nem toppan :)
2014. ápr. 16. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Én próbálom megtartani a rendet, erre rombolt és tombolt is nevelem. Este mielőtt lefekszünk mindent a helyére, reggel amíg játszhatnak akkor azt is gyorsan összedobom. És magam után is elpakolok. Néha a ruhákkal van bajom, mert maguktól nem mennek a szekrénybe, de ha már az is sexuális életet él a szememmel pikk-pakk és elképedek, miért is vártam az 5perces melóval akár egy hetet.

Szóval egy ideje bármikor jöhet bárki, persze idő kellett mire ez teljesen működött.

Heti egy nagyüzemi suvicka elég, naponta seprek, szóval kop kop ez így most jó.

Igaz a gyerekek is már 4,5 3évesek, jobban irányíthatóak, ügyesednek.

2014. ápr. 16. 13:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen. :)

2 gyerekem van, a kicsi bölcsis, dolgozom és tanulok. Alig várom a vizsgákat, mert most már tényleg nagyon gáz a helyzet otthon. De nem is a takarítás, mosás, mosogatás, hanem a rendetlenség. Mindenhol a cuccaink...nyáron rend lesz.:)

2014. ápr. 16. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!