1,5 éves babám leesett a székről a járókőre?
Érdemes lenne az ügyeletet felhívni, hogy ők mit tanácsolnak.
Az, hogy hamar elaludt, lehet csak amiatt van, hogy őt is megviselte az esés, nem feltétlenül az agyrázkódás jele.
Aki neked esik, hogy egyáltalán hogy történhetett meg a baleset, az 100%, hogy még életében nem volt 10 percnél tovább egyedül két totyogóval egy négyzetméternél nagyobb helyiségben. Erről ennyit.
Felhívnám az ügyeletet. Feltesznek még további kérdéseket, amelyekből kiderül, hogy be kell-e vinned a gyerekeket vagy sem.
Egy szekrol lesesnel sztem elobb torik el a keze mint a feje serulne komolyabban.
Nalunk 10 hos volt a gyerkoc mikor apukaval itt maradt az agyunkban reggel.en kimentem kavet fozni.akkor meg kanapen aludtunk,jo magas karfaval.
Alig elkezdtem a kavet odarakni mar puffant is.atesett a karfan,fejjel elore,elkapta a dohynazo asztal sarkat majd a jarolapon landolt(igen,parketta mintas jarolap van a szobankban)
Azon kivul,hogy csupa kek folt lett,es lett egy hosszu karcolas az arcan semmi baja nem lett.
Aztan volt,hogy a nappali butor sarkat kapta el a homlokaval ahogy hajolgatott a pelusokert a foldre.ugy lenduletbol.koppant akkorat,hogy meg a foldszinten is hallani lehetett.oriasi pup lett a fejen,kozepen egy lyukkal.akkor bevittem a surgossegire,megrontgeneztek de meg csak meg sem repedt a koponyaja.
Annyira kemeny a fejuk,es annyira ki van talalva,hogy ne legyen bajuk az esesektol,hogy tenyleg nagyon nagy utesnek kell ernie ahoz,hogy gond legyen.
Ne aggodj,esik meg nagyobbat is.
Es amugy vasarnap delelott az ugyeleten varattak 3 orat,mire egyaltalan ranezett egy orvos...most ha annyira veszelyes lenne,vagy gyakori az agyrazkodas akkor csak elobbre veszik az ilyen eseteket,nem?akkor volt kb 1,5 eves.
Ha esetleg hanyna ejjel akkor vidd orvoshoz,amugy feleslegesen keltened fel,es tenned ki keso esti,ejjeli varakozasnak.
Az,hogy hallod ha esetleg hanyna,esetleg magad melle is veheted kivetelesen,ha attol nyugodtabb leszel.
Minden jot kivanok!
*az,hogy hallod ha esetleg hanyna jo.
Elozo voltam
Én azért javasoltam az ügyeletet felhívni, és ha ők kérik, akkor inkább ébreszteni a babát és konkrét dolgokat megfigyelni (nem kell vele egy órát játszani, még akár sírás közben is meg lehet figyelni, hogy szemei azonosan fókuszálnak-e, stb.), mert friss tapasztalat, hogy gyermekorvosi rendelőből néha nagyobb bajjal jön ki az ember, mint amivel bemegy. Olyan agresszív vírusokkal és azok szövődményeivel vannak mostanában orvosnál a gyerekek, hogy feleslegesen én sem vinném oda őket, de nem az édes álom megzavarása, hanem ezek miatt.
Viszont a túlaggódás és a felelőtlenség közötti középutat én a szakszerű tanácskérésben látom.
Azt gondolom, hogy bár biztosan megnyugtatólag hat, ha többen leírják, milyen eséseket vészelt át a saját babájuk mindenféle gond nélkül, de azt mindannyian tudjuk, hogy ebből nem következik automatikusan, hogy egy babának sem lesz agyrázkódása hasonló eséstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!