Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinaljak, ha totalisan...

Mit csinaljak, ha totalisan elegem van a gyerekjatekokbol?

Figyelt kérdés

Besokalltam. Agyamra mennek a bugyuta jatekok, amikkel allandoan napi szinten nyaggat a gyerek. Kb. fel ora utan mindenem viszket az egesztol, mennek a dolgomra, ezer feladat var itthon, de csak a nyafogas, hiszti van. Lusta egyedul jatszani, ez a helyzet, nekem meg mar neha sirogorcsom van, ha oda kell ulni.

Egesz nap itthon van. Betegseg miatt. Ovis koru.

2018. márc. 9. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Hú, de megértő anyukák vannak itt......

Kérdező, én ilyenkor szoktam a kényelmesebb megoldást választani, bekapcsolok rajzfilmet, én pedig kimegyek a szobából, hogy még a rajzfilm hangját se halljam.

Teljesen megértelek, én az ezredszer eljátszott szerepjátékoktól mászok falra. Persze csinálom a kedvéért, de tényleg baromi fárasztó, unalmas.

Köztes megoldás, hogy játszom is vele, de egy idő után magára hagyom és megyek a dolgomra, szerencsére ő egyedül is feltalálja magát.

2018. márc. 9. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Reg tulleptem ezen. Nem vagy a gyerek bohoca, sem az egyenrangu jatszopartnere. Valoszinuleg azert sokalltal be, mert par napos kora ota kotelezoen jatszol vele. Nem kene. Csinald tobbszor amihez kedved van, mondj tobbszor nemet. En nem emlekszem h parancsszora jatszott volna velem barmelyik csaladtagom.
2018. márc. 9. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj, nálam is ez van, én is agybajt tudok néha kapni :D

De olyankor énekelünk, vagy bekapcsolok valami zenét, dudorászok, mesélek neki, rajzolunk, vagy elviszem a folyóhoz, ott elbogarászik órákat is :)

2018. márc. 10. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!