Mit csináljak, hogy aludjon?
Bocsi, azzal akartam kezdeni! :)
1,5 éves
8 óra egy nap? És elég neki?
Próbáltad később letenni, és délután nem hagyni annyit aludni?
Ha délután nem alszik, akkor 18kor már a szőnyegen alszik. Próbáltam már később altatni akkor 23 körül aludt el, de 5 óránál akkor sem aludt többet. Egész nap mozog, kint is 2 órát szokott játszani. Próbálkoztam a világossal, sötéttel, vele alszok, ő alszik velünk, de egyik sem vált be. Éjszaka mikor fent van sem sír, jó kedvű, nevet, egyáltalán nem látszik fáradtnak. Jól is eszik, szépen fejlődik, értelmes kisfiú. Na, de nekünk így 1kor kezdődik a nap.
Ha elpakolom az összes játékot és mellé fekszek még rajtam is átmászik és a szobájában szaladgál, kopogtat az ajtón, játszik a szőnyeggel vagy a függönyt huzogatja.
Kevesebbet aludjon délután.
És na hagyd játszani, sem játékkal,sem a függönnyel semmivel. Éjszaka csak az ágyában lehet feküdni.
Beteg lett, valószínűleg ez állt a háttérben. Tegnap annyira sírt, hogy nem lehetett megnyugtatni,enni sem akart, elvittük az ügyeletre, felső légúti fertőzés. 7 óra hosszát aludt éjszaka. Korábban nem volt tünete, de ma már az orra is nagyon folyik.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!