Ti is utáljátok amikor a párhónapos gyereketeknek így csinálják: "bugyuli. Mugyulu. Bugygyuli. "?
Egy kisbaba a minél látványosabb gesztusokra, hanghatásokra reagál, mosolyog. Ezért csinálják. A sima beszédhangra sok baba abszolút nem reagál ilyen picinek, de ha valaki "idétlenkedik", hatalmas mosoly a reakció. Ez természetes.
Te kicsit túlreagálod, lazíts!
Nem, mert nekem normális rokonaim, ismerőseim vannak, így egyik se gügyögött.
A csodás, fennkölt stílusoddal sérted őket végig, nem pedig azzal, hogy szólsz, hogy ezt ne csinálják!
Engem inkább azok az emberek irritálnak, akiket ez zavar. A fapofák nem az én társaságom.
Amikor nagyon picik voltak a gyerekek unalmamban azzal szórakoztattam magam és őket, hogy minél idiótábban gügyögtem hozzájuk :)
19 hónaposan már szépen hosszú mondatokban, helyesen ragozva beszélt a nagy, úgyhogy hagyjuk már ezt a beszédfejlődésnek árt dumát. Nyilván egy beszélni tanuló 6 hónap feletti babának már nem gügyög az ember, de egy csecsemőnek miért ne lehetne?
Engem régen zavart, aztán megszületett a fiam és én is lementem idiótába, és jól esett.
Engem sokkal jobban zavar, aki meg akarja mondani, sőt szinte rám kényszeríti, hogy hogyan lássam el és mit, hogyan csináljak, mert ő aztán tudja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!