Miért kezd el sírni a lányom ha kiveszem őt a kocsiból és leteszem járkálni? Hó miatt? És mit csinaljak vele h ne legyen ilyen? 10 hónapos
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 19:12
1/10 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés, de jár már? Mert ha csak tanulja, akkor lehet nem tetszik neki az új helyzet.
Szerintem nagyon egyszerű, akkor vedd ki ha ő akarja. Addig amíg nincs így, sírni fog hisz nem tetszik neki a dolog.
2/10 anonim válasza:
Gondolom nemrég indult el. Az én fiam is eleinte azt csinálta, hogy letettem de mint akit a földbe betonoztak, meg se moccant. Nála szerintem a cipő volt a gond, méretben jó volt, viszont éppenhogy elindult és cipőben nem érezhette biztonságban a járást. Mert otthon se ment sehova cipőben. Én hagytam pár hétig a babakocsiban és itthon mezítláb közlekedett. Ha meg nem a cipő a baj is lehet nem érzi magát biztonságban, ugyanis otthon gondolom ismer mindent, mármint hogy hol mi van stb, kint meg sok újdonság. Szerintem akkor is pihentesd kicsit a dolgot.
3/10 A kérdező kommentje:
Jár már. Akkor lehet a cipő?
2018. jan. 26. 19:22
4/10 anonim válasza:
Mert 10 hónapos és minden új neki...
5/10 anonim válasza:
Pattogtass előtte egy labdát, rögtön elfelejti, hogy sírni kell.
6/10 A kérdező kommentje:
De fogom a kezét is.
2018. jan. 26. 20:37
7/10 A kérdező kommentje:
Labdát majd kipróbálom azzal úgy is szeret játszani
2018. jan. 26. 20:39
8/10 anonim válasza:
De miért annyira fontos neki most rögtön 10 hónaposan az utcán gyalogolnia? Kipróbáltad, nem jött be neki, szerintem ne erőltesd, gondolom ha még csak 10 hónapos nemrég indult el, had gyakoroljon, lesz még bőven alkalma az utcán gyalogolni.
9/10 anonim válasza:
Önállóan, stabilan, magabiztosan jár ott bent? Először egyenes talajon cipó nélkül vagy nagyon puha talpú cipőben kell gyakorlatot szereznie. Majd utana ráér az utcan sétálni. Kicsi még.
10/10 A kérdező kommentje:
9# Igen
2018. jan. 27. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!