Mit csináljak hogy ne legyen féltékeny a 3 éves lányom az 5 hónapos kis tesóra?
Iktass be rendszeresen vele valo foglalkozasi idot.
Pl naponta fel ora ami csak az övé, kb napszakhoz kötve es akkor tudja es vàrja, rààll
Pl minden nap a baba delelotti alvasa kozbeb csak vele mondokazz, tornazz. Es elalvas elott is csak neki mesélj. Legyen ido ami az öve. Ha rendszeres, akkor kigyensulyozottabb a gyermek, turelmesebb es megértobb is.
De amugy kulon temakör a neten a testverfeltekenyseg kezelese.mindig a nagyobbnak nehezebb. Az ilyenkor ill uj helyzet miatti elhanyagoltsagerzese egesz eleteben benne maradhat örökre ha most nem kezelik. Azaz felnotten màr a ferje mellett fogja erezni, vagy munkahelyen, baratok kozt. Ezek a gyerekkori beidegzodesek maradandoak, szoval nagyon oda kell figyelni.
Az semmit nem ér ha futtàban összevissza spontan foglalkozol vele, legyen rendszer.
Pl amit irtam. Delelott felora csak ö, lefekveskor kb husz perc csak ö. Mindennap.
Ha meglátja h etetem a kicsit vagy altatom megy sírni az apjának h "engem már nem szeret anya"
Meg amikor jatszunk 3-man el löki mellőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!