Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt vki hasonló helyzetben?...

Volt vki hasonló helyzetben? Nagyon kétségbeestem.

Figyelt kérdés

6 éves a nagy, a pici pedig 5 hónapos. Tényleg nagyon figyelek rá, hogy a naggyal csak ketten sok közös programunk legyen. Szeretgetem...

Szinte mindent egyedül csinálok otthon (főzök, mosok, vasalok, pakolok, takarítok, családi programokat szervezek, minden anyagi és ajàndék "ügyletet" én rendezek, csapot szerelek...stb.). A nagyobbik kezd utálatos lenni velem. Látványosan kiközösít az apjával való kapcsolatából. Pedig anno apa többször is elment tőlünk...

Én vagyok a következetesebb , követelek meg dolgokat.

A pici egy áldott jó baba, nem sír sokat, szépen alszik...

Nagyon fáj ez az egész...

Volt vki hasonló cipőben?

A beszólogatók kíméljenek legyenek szívesek! Köszönöm!

2018. márc. 6. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyedul csinalj mindent. Amibe tudod, vond be. Es a ferjed is.
2018. márc. 6. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Az tényleg jó ötlet, ha együtt főztök, segít teregetni stb.

De pl. a vasalással sok időt spórolhatsz, én 4 éve leszoktam róla, se babaruhát, se a miénket nem vasalom.

2018. márc. 6. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kezd kinyilni a csipaja ez eletkori sajátosság erősebb megnyilvanulasa. Vele csinalja kozos programot. Apa tuleli ha vigyaz 2-3 orat a kicsire. A haztartas megvar, a gyerek nem..apanak meg mond meg hogy segítsen mert már nem bírod
2018. márc. 7. 06:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek semmi koze a hazimunkahoz. Klasszikus testver feltekenyseg. Igy "buntet" teged.
2018. márc. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!