Legohoz hasonló kocka márkát tudnátok mondani? Ami olcsóbb?
Óvatosan a kamu Legokkal. Azért olcsóbb mert olcsóbb az alapanyag is és nincs úgy szűrve rendesen, hogy mennyire maradnak benne mérgező anyagok.
Főleg a kínai gyárakban...
Rágcsálja a gyerek és máris ki oldja a kockákból... :(
Persze más kérdés a mennyiség, de na.
Kedves Kettes! Ne gondold, hogy a Lego alapanyaga marha drága, "csak" fel van nyomva az ára, mert nincs konkurencia, és az emberek arany áron is megveszik. A Lepin nem titkoltan tönkre akarja tenni, azért is adja olcsón. Nem mondom neked, hogy a kínaiért kezeskedem, kicsi gyereknek én sem adnám oda, biztos ami biztos. De a nagyobb már nem rágja, és lehet venni hozzá szétszedőt 100-200 ft-ért, és akkor meg lehet tanítani, hogy véletlenül se a fogával szedje szét.
Szívem szerint én is a Lego-t venném meg, de a pénztárcánk nem bírja, hogy a 18 ezer forintos dobozban épphogy 3 kisautó van. Ha a Kérdező is hasonlóképpen van vele, ez egy jó alternatíva lehet.
A többi koppintást én sem ajánlom, ez az, amit láttam, tapintottam, használjuk, azért mertem írni.
Lepint már vásároltam tényleg jók
5 éves fiúnak keresek, star wars rajongó de olyan drágák a legok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!