Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudtok hasonló játékokat...

Nem tudtok hasonló játékokat ajánlani mint pl Fisher Price Little People vagy ELC Happyland?

Figyelt kérdés

A lányom 2 éves szülinapjára szeretnék valami ilyesmit viszont ezeket mindenhol csak használtan találom és nem találok hasonló márkát/játékot újan ami jó lenne neki. Nagyobbaknak persze vannak, de 2 évesnek már pont nem tudok babás játékokat venni viszont nem tudok még pl Sylvanian families típusú játékokat se. Szereti az állatokat és valamiért nagyon odavan azért hogy a kis állatkáit és babáit hintáztassa :o) Little People + Happyland pont jónak tűntek, nem akarom elhinni hogy nem lehet ilyesmit kapni. Legalábbis remélem csak én nem találtam még meg milyen márkában van ilyen. Igazából nem is nagyon tudom hogy keressek rá :S

(Lego nem nagyon köti le pedig Duploban vannak nagyon jók. Vettünk neki de szétszedte egyfolytában, nem lehetett vele játszani, ezért akarnék most olyat ami nem építőjáték jellegű)

2018. jan. 19. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ezekből ritka az új :(

Ée ez?

[link]

2018. jan. 19. 08:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gondoltam már rá én is hogy Barbie-k között keresgélek. Csak olyan nehéz elhinni hogy nem lehet semmi ilyesmit kapni :o( Azt gondoltam csak én keresem rosszul és azért nem találok.
2018. jan. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!