Este 6kor bealudt a gyerkőc. Akinek volt már hasonló, reggelig aludt utána a gyereke?
Az en gyerekem ilyen korai hirtelen alvasnal, max normal altatasi idoben megébred, de alszik is vissza.
Pelda este 6-kor ha bealszik, akkor 21-kor (amikor szoktam altatni)felkel pisilni, esetleg nehezen bele tudok tukmalni egy kis tejet es alszik vissza reggelig, ha nem avatkozom bele es ebresztem fel teljesen, pl nem viszem furdetni de akkor is szepenvisszaalszik.
Csak a du-i alvast potolja be
a nagyobbik lányom olyan, hogy ha a nap folyamán bármikor is akár csak fél órával tovább alszik (vagy tovább hagyom aludni) mint az megszokott, akkor tuti hogy az valamelyik alvásának a rovására megy.
pl ha 5.00-kor kel reggel, alszik délben, de akkor tuti nem alszik el 21.00-ig....Ha hagyom 6.00-ig aludni, akkor meg kihagyja a déli alvást, ellenben este 20.00kor bealszik...ha elszundít délután 17.00-kor a kocsiban, 21.30ig dajdaj.
csak abban az esetben szoktam "hagyni soron kívül" aludni, amikor beteg, vagy furán viselkedik tehát vélhetően betegség előtt van.
Nekem a 3 éves és a 8 hónapos is felébred az esti alvás előtt és a kötelező kör után alszik reggelig. (Hála az égnek:))
A kicsi ebből egy időben sportot űzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!