Mikortol tudott a kisgyermeked biztosan dobni egy es ket kezzel?
Figyelt kérdés
Tudatos celzasra gondolok, biztos labdafogassal. Sajnalom, nincs ekezetem.2018. márc. 3. 16:52
1/10 anonim válasza:
Milyen sportágra gondolsz?
Egyébként van aki felnőtt korára se tudja ezeket elsajátitani?
2/10 anonim válasza:
En ugy emlekszem mi also tagozatban (1.-2.) tanultunk dobni, labdat vezetni meg ilyenek.
4 eves ovis ismerosom meg nagyon benan dob.
3/10 anonim válasza:
3 évesen azért már úgy dobta a labdát, hogy el tudtam kapni ha 1,5-2m-re áltam tőle. Pedig neki nincs kivételes labdaérzéke.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Ez az, hogy a 14 honaposom ugy celoz bele a karikaba 2-3 meterrol jobb kezzel, hogy csak lesunk. Igen gyorsan csinalt mindent, de feltunoen jo a labdaerzeke. Esetleg nem tudtok Pesten valamilyen helyet, ahol - ha nem is most- kesobb felmernek ot, es adott esetben foglalkoznanak a mozgasaval?
2018. márc. 3. 20:12
6/10 anonim válasza:
A miénk is dobál 14 hónapos korától.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valazokat! Utolsotol kerdeznem, hogy tudatosan, pontosan celba egy kezzel? Mert nyilvan dobalni regota dobal itt is. 😊
2018. márc. 3. 22:08
8/10 anonim válasza:
Amit az életük első 2-3 évükben csinálnak előbb, ügyesebben, jobban, mint a társaik... abból nem szabad messzemenő következtetést levonni. Egyenetlen a fejlődésük.
Majd ha úgy látod, hogy 4-5 évesen is "labdazseni", akkor esetleg.
9/10 anonim válasza:
Ja nem célba, csak úgy dobál, bár fene tudja, mert elég jó érzékkel eltalál ha minket dob. :)
De tényleg, igaza van annak aki azt írta első pár évben ki ebben jobb, ki abban.
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a vaaszaitokat!akkor csak "gyakorlunk", mert piszkosul elvezi 😊
2018. márc. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!