Mi az, amit mindig biztosan megeszik a gyermeked, ha épp nem kell a főztöd és "semmi" se jo? Vészeseti ötletek érdekelnének ami egészséges
A bölcsiben biztos látja a többieket ill finomabban főznek, mert ott joévő, nagyétvágyu.
A hétvégék nálunk nehezen telnek, pláne hogy most hosszabb mert ma sem megy még bölcsibe.
Gyümölcsleveket nem issza, enni csak banán megy, az sem mindig, nyerszöldseget, felvágottat, virslit stb nem eszik, szoval a reggelije tejital meg üres vajaskenyér mert nincs ötletem.
Főztömet szinte nem eszi, menüt hozatok néha de az sem csuszik mindig ill anyagilag megterhelő.
Kicsit tulzás, de itthon szinte fogy a gyermek..
A babatejpépeket imádja, csak azzal nem lakik jol, kb 1-2 ora mulva ujra éhes
Szóval mik azok a termékek, amik mindig vannak otthon nálatok hogy ha semmit nem eszik, akkor legalább azt.
Tejberizst v nápolyit is szereti, dehát azokban semmi energia nincs, ilyeneken nem élhet...
Szerintem csak egyszerüen otthon nincs kedve enni, mert erölteted. Olyan nincs, hoyg egy gyerek éhes és nem eszik. A bölcsiben nem sokat vacakolnak az egyes gyerekkel, ha nem eszik, akkor éhen marad, ezért a gyerek ott nem hisztizik, hanem eszik.
Ezt kellene otthon is, vagy megeszi, amit adsz, vagy éhen marad, és legközelebb eszik rendesen.
Nem hisztizik.nagy szájjal elkezdi enni aztán pár kanál után abbahagyja.
Viszont pl nagyi főztjéből szinte felnőtt adagot megeszik.de nekem nem sikerül soha ugy.
Es éhes es szegényke pakolja ki a hűtőt.de nem élhet joghurton meg ilyeneken.
100%os vitatigris, borsó (melyfagyasztva mindig van itthon), tojáskrém-van otthon tojás bármikor csinálhatsz, májkrém (ezt is fagyasztott csirkemajbol készítem), turmix(egy banán, kicsi rizstej)- mar amikor készítem annyira örül a kis székében
Ami nem olyan egészséges, nem ad semmit: Kalács, keksz
Vajas kifli, kifőtt tészta, trappista sajt, koktélparadicsom, mazsola, szilvás joghurt, banán.
Ezeket akármikor megeszi. De amúgy alapjáraton sem válogatós, viszont ezekre nem mond nemet soha. 2.5 éves.
Mi is kuzdunk ezzel, bolognai van mindig a fagyasztoban. A masik leveles fagyasztott teszta, kiolvasztom es pizzas csigat keszitek.
A masik kedvenc sajtgolyo.
Fiam tejpepet, joghurtott nem akar enni sehogy sem.
Ha máshol eszik, csak otthon nem, akkor lehet, hogy nem főzöl finoman.
Nálunk egyébként a virsli, tészta, rántotta a joker kaja, ezeket mindig megeszi.
Amit biztosan bármikor megeszik, az a hamé almával kevert gyümölcsös (barackos, áfonyás, szilvás, epres...) babakaja. Pedig már 5,5 éves! De ha beteg, pl mandulagyulladás, fáj a torka, stb, akkor még mindig ilyet veszek, mert ez tuti lemegy. csak ez.
A másik a joghurt. Nem mindegy, milyen, azok, amikben kekszdarab van :) yogobellának van ilyen időnként, illetve a lidl-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!