Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvált anyukák, szeretik a...

Elvált anyukák, szeretik a gyerekek az új párotokat?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt és hamarosan hozzá költözünk (hála az exemnek el kell adnunk a házat és kb az összes rámegy az adósságokra) 3gyerekem van 15,5 és 3 évesek.

Csak pár hónapja találkoztak a párommal. Kamasz lányomtól tartok leginkább,neki az apja az Isten és tudja,hogy az apja miatt kell eladnunk a házat és költözni,de azért engem hibáztat.

Sokszor beszólogat a páromnak mikor nálunk van,aki jól tűri ezt,de félek ha 0-24-ben kapja akkor azért elege lesz :/

2018. febr. 26. 07:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le a lanyoddal beszélgetni, mikor a kicsik nincsenek láb alatt. Nem mint szulo-gyermek, hanem csajosan. Kerdezd meg h mi a velemenye a dolgokrol. Vazold fel neki, hogy milyen lehetosegek vannak még. Albi, de akkor nincs szinjatszas,mert nem lesz ra keret... stb
2018. febr. 26. 13:16
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

En nem írtam, higy közösen vegyétek ki házat. Azt írtam alberlet, a gyerekekkel, ahová a pasi mehet előbb rövidebb, aztán hosszabb időre. Ha az működne, akkor koltozhetnetek hozzá. Nagyszerű, higy 15 éve ismered. Pont annyi idős a kanyon is, ergo a ferjedet is minimum 16 éve ismered, ugye? Mégis vége lett. Mégis atbaxot, hiszen állítólag miatta kell eladni a házat.

De csinálj amit akarsz, egyértelmű hogy a fickó az első, nem a gyerekek. Egyik kapcsolatból a másikba ugrasz

2018. febr. 26. 13:34
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha Már eldöntötted, akkor mi a kérdés? Igazából azt kérdezted, hogy vadidegen emberek gyerekei szeretik e a szulok uj párját? És ez neked nem tök mindegy? A válaszom erre , igen szereti. Ezzel te nem leszel előrébb.
2018. febr. 26. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
34%

Nézd, egy próbàt megér mindenképp a dolog.

A pàrod tudja gondolom, hogy mit vesz a nyakàba, az meg egyértelmű, hogy a nagylànnyal le kell ülnötök egy komolyabb, felnőttes beszélgetésre kettesben!

Egyetértek, ha jól emlékszem a 9-es vàlaszolóval abban, hogy vázold neki az opciókat, mik a lehetőségei a családotoknak, melyik milyen lemondással jàr, vond be am

2018. febr. 26. 14:42
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

24# véletlenül elküldtem...szóval vond be a döntésbe, had érezze,hogy fontos neked mit gondol.

Amíg van más opció, én a válás+költözés mellé nem rántanám ki alóla semmiképpen még a hobbijàt is!

Aztán második körben a pároddal is át kell beszéljétek az elképzeléseiteket, alapvető "szabályokat".

2018. febr. 26. 14:46
 26/28 anonim ***** válasza:
47%

Kamasz lányoddal már most probléma van, főleg, ha apuka az Isten, akkor az új párodat kizárt, hogy elfogadja.

Azt viszont nem tűrném el, hogy ugasson neki, mert csak egy éretlen gyerek, vagy akkor menjen az apjához.

A kicsikkel a kezdeti anyás időszakon kívül szerintem nem lesz probléma.

2018. febr. 26. 15:44
 27/28 anonim ***** válasza:
69%

De így necces, a gyerekeknek se szüleik, se otthonuk, mehetnek egy idegenhez, nulla háttérrel.

Ha a pasinak nem tetszik a rendszer, mit csinálsz?

Egyébként meg a lányod most még nagyon ringben érzi magát, de amint odaköltöztök a csávóhoz kss lesz a neve, amit - ha kicsit is szmét a pasas - pillanatok alatt a lány tudtára fog adni és hidd el, Ő sokkal inkább ki tudja majd készíteni a kislányt, mint a gyereked őt.

Ezt gondold át - mi így jártunk.

Igaz én nem szóltam be mostohaanyámnak egyszer sem, de ő utazott rám. Pont azért, mert "hozott" gyerek voltam, állandóan velem törölte fel a padlót, és a kutyával szebben beszélt.

Apa persze egyszer nem szólt rá.

Szóval nehéz dolgod lesz, mert ha nem működik a dolog, NEKED kell helyretenni a lányt és a párodat IS!

2018. febr. 26. 15:50
 28/28 anonim válasza:

Summa summarum: neked a gyerekeid a világon a legfontosabbak. A gyerekek számára pedig te és az apjuk. A férfi akivel most összeköltözni szeretnél egy senki ebben a széteső családi hálóban, bármennyire is rendes és bármennyire is szereted. Ha a gyerek nem kellően viselkedik a férfival akkor azt kérdezés nelkül el kell fogadni és te a gyereket fogod védeni, mert őt hordtad a szíved alatt.

Én nem fogom azt írni hogy jó vagy rossz döntés összeköltözni, döntésedet a lehetőségek és a szükség alapján fogod meghozni. Magánál a döntésnél fontosabb az, hogy amit az elején írtam azt te is és a párod is tudja és tiszteletben tartsa.

A gyerek, mire felnő, hogy erős legyen, erős gyökerekkel kell hogy rendelkezzen. Ezért te és az apjuk a felelős. Tegyél meg ezért mindent, hogy majd mikor öreg leszel, legyen ki látogasson.

2018. márc. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!