Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvált anyukák, szeretik a...

Elvált anyukák, szeretik a gyerekek az új párotokat?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt és hamarosan hozzá költözünk (hála az exemnek el kell adnunk a házat és kb az összes rámegy az adósságokra) 3gyerekem van 15,5 és 3 évesek.

Csak pár hónapja találkoztak a párommal. Kamasz lányomtól tartok leginkább,neki az apja az Isten és tudja,hogy az apja miatt kell eladnunk a házat és költözni,de azért engem hibáztat.

Sokszor beszólogat a páromnak mikor nálunk van,aki jól tűri ezt,de félek ha 0-24-ben kapja akkor azért elege lesz :/

2018. febr. 26. 07:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

9!

Nem csak a nagy lány a "probléma". Négy ember költözik egyhez. 3 gyerek. Ha tökéletesen viselkednek se biztos, hogy ez az, amire a férfi vágyik. A semmiből hirtelen 3 gyerek szakad a nyakába. Nulla privát szféra az esélyes. De a gyerekek oldaláról se egyszerű: volt egy családjuk, ami x ideje szetszakadt. Volt egy otthonuk, ahonnan most elkerulnek. Bekoltoznek egy idegenhez. Nagyon nem kellene....

2018. febr. 26. 09:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Az apjuk külföldön dolgozik.
2018. febr. 26. 09:13
 13/28 anonim ***** válasza:
72%

Te magad is azt írod, hogy lassan egy éve vagytok együtt tehát még annyi sem, a gyerekek pár hónapja ismerik, főleg a 15 éves miatt ez egy nagyon rossz döntés.

Még te sem ismered rendesen a férfit, hát nem félted azt 15 éves lányt?

Olvasol híreket? Hogy mik vannak…

Semmiképp nem tenném ki ennek a gyerekeimet, és akkor mi van, ha másfél szobás lakást tudtok bérelni? Legalább biztonságban vagytok.

Egyébként azt mindig megcsinálhatjátok hogy az új párod kiadja házat, és úgy béreltek közösen egy nagyobb lakást. Írom ezt, szintén egyedülálló szülőként, nekem a gyerekem lenne az első nem csak egy még egy éve se tartó kapcsolat.

2018. febr. 26. 09:55
 14/28 A kérdező kommentje:
Igen olvasok híreket,mikor a saját anyja/apja erőszakolja,öli meg a gyereket.Amúgy teljesen logikátlan amit írsz. Adja ki a házát és fizeasen albérletet???Ha pár hónap múlva úgy döntünk nem működik akkor màr lesz egy kis tartalékom ês jobb lehetőségeim albérlet ügyben.
2018. febr. 26. 10:01
 15/28 anonim ***** válasza:
80%

Most meg miért vagy felháborodva, te írtad ki a kérdést, mi meg csak rászánjuk az időnket, tanácsokat adunk.

Igen, ha annyira szeret akkor kiadja a házat és albérletbe költözik veled ami KÖZÖS!

Képzeld el, az én testvérem is ezt csinálta, volt lakása, kiadta és elköltözött albérletbe a barátnőjével. Az albérletet ugye felesben fizetitek tehát neki eleve marad belőle.

De így, semmit nem tudsz tenni ha egyik este azt mondja, hogy reggelre ne legyetek ott akkor mit csinálsz a három gyerekkel? Ebbe is bele kell gondolni , mert ha éjjel nem lesz hova menned akkor annak lesz következménye , az biztos.

2018. febr. 26. 10:10
 16/28 A kérdező kommentje:

A szüleimhez,testvéreimhez bármikor mehetek arra a pár napra amig találok lakást.

Egyaltalán nem vagyok felháborodva. Ez a te véleményed,én meg ismerem őt vagy 15 éve. Nagyon jó ember és ilyenektol,hogy kirak egyik percről a másikra egyáltalán nem tartok.

2018. febr. 26. 10:21
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
Attol, hogy nem egyik percről a másikra tenne ki, még nem lenne jobb a helyzete a gyerekeidnek. Nem érted mi a baj?
2018. febr. 26. 10:55
 18/28 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem. Inkább ne írj.
2018. febr. 26. 11:33
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
Jaj istenem. Inkább gondolkodj. Az agyaddal, ne mással
2018. febr. 26. 11:49
 20/28 A kérdező kommentje:

Jaja nekem kéne.

Tehát ha mi költözünk hozzá és különmegyünk megviseli a gyerekeket,de ha közösen vennénk ki egy házat amit egyedül nem tudnék fenttartani,tehát akkor is költözünk a kapcsolat végén akkor az nem lenne gond...

Logika?

Vagy vegyem el a lányomtól azt az egyetlen dolgot ami boldoggà teszi?

Ha nem működik akkor legalább megpróbáltam. Inkább azt bánom meg,minthogy nem tettem.

2018. febr. 26. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!