Mit eszik a 2 és fél év körüli gyerekek?
A kisfiam korábban nagyon jó evő volt, bármit raktam elé, megette. Tényleg mindegy volt, mit főztem, jóízűen elfogyasztotta. De a zöldségeket, gyümölcsöket is szívesen megette. (Édességet nem igazán evett, de mai napig is kb. 1 kocka csoki a heti édesség fogyasztása. )
Lassan ott tartunk, hogy semmi nem kell neki, már nem tudok mit kitalálni, főtt ételeket, zöldséget, gyümölcsöket nem hajlandó enni. Mit adjak neki?
Nekem nagyon jó evő. Mióta bölcsis, azóta nem kér vacsorát. Max kenyeret....
Ami viszont mindig nyerő: sültkrumpli, kínai zacsis levesből a tészta kecsappal, bundáskenyér, és a hekk.
Lányom rossz evő, válogatós is. Ő sincs oda az édességért, azzal se lehet megtömni (amit nem bánok, de már ezzel is próbálkoztam).
Amit egyik nap szeret, másnap nem kell. Nincs olyan joker kaja, amit bármikor megenne.
Amiből azért jobban eszik (azaz a semminél kicsivel többet): tésztafélék (sajtos-tejfölös, bolognai), krumplipüré sajttal dúsítva, pucér kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!