Mikortól élvezik úgy igazán a gyerekek is a családi nyaralást?
Mit értesz ez alatt?
Az első nyaraláson majdnem 2 volt, imádta az első perctől az utolsóig. Jól evett, jól aludt, barátkozott mindenkivel (holott nagyon félénk típus azóta is), élvezte a tengert és a repülés is tetszett neki.
Mi sokat jartunk nyaralni, vannak fenykepek, de oszinten szolva 5-6 eves koromtol emlekszem csak rajuk, de azokra is eleg halvanyan. Szerintem egy gyereknek "mindegy" hogy hol van, ha a szulei is jol erzik magukat, akkor o is jol fogja.
En eleg sokaig rosszul ereztem magamat ismeretlen, nagy hotelekben meg joval 10 eves korom utan is (hiaba voltak gyonyoru luxushelyek). Mire megszoktam a helyet (kb 1 het alatt) azutan mar indultunk is vissza. Az utazast magat mindigis utaltam, hanyingerem volt kocsiban es repulon is vagy fajt a fejem. Azt sem szerettem, hogy minden hotel ettteremben mas izek voltak a megszokott otthoniak helyett. Igy felnott fejjel mar hihetetlenul jol ereznem magam azokon a programokon, amikre a szuleim vittek gyerekkoromban, de gyerekkoromban inkabb szorongtam, ha el kellett menni otthonrol.
Szoval szerintem a nyaralas inkabb a szuloknek jelent valodi kikapcsolodast, ok tudjak igazan elvezni es megbecsulni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!