Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baba születése után lehet a...

Baba születése után lehet a gyt növelését kérni?

Figyelt kérdés

Baba született a családban volt feleségemnek, gyt növelésért könyörög mert így nem jut annyi gyerekre.

De így 35ezret fizetek + 30 ezer edzésekre, ruhákra és a bérletet én veszem. Ezen kívül havi 5200ft a törlesztő részlet.

2018. febr. 10. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A volt feleségednek az új párjától gyereke született, és azt kéri, te fizess többet? Az de szép... Ennyi erővel a szomszédot is kérhetné, hogy szálljon be a költségekbe. Neked semmi közöd az új gyerekhez, dehogy kell többet fizetned. A több gyerekkel nőtt a te gyerekedre is a havi adókedvezményük, örüljenek ennek, ha pedig nem fér bele anyagilag még egy gyerek, akkor nem kellett volna szülni.
2018. febr. 10. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a gyerek apja, igen. Ha nem te, akkor nyilván nem
2018. febr. 10. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekem aki most született, állítólag nagyon kevés a bevételük, mert az apukát kirúgták. Így a fiamra nem jut annyi..
2018. febr. 10. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A volt feleséged az újabb gyerekét is veled akarja eltartatni, ha jól értem, pedig annak nem te vagy az apja. Kb. 75 ezret fizetsz az egy szem gyerekedért, ami szép pénz. Ha nem tőled született a következő, semmi közöd hozzá, fizesd továbbra is az eddigi összeget.

Sőt, ha erőszakoskodik, a helyedben csak a 35 ezret fizetném bankon keresztül. A ruhákat megvenném a gyerekkel együtt, az edzést én fizetném az edzőnek számla ellenében, és mi az a törlesztőrészlet?

Azt hiszem, te nagyon át vagy verve!

2018. febr. 10. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Te is pontosan tudod, hogy közöd nincs a másik gyerekhez. A sajátodat tartsd el tisztességesen, ennyi.

Én amúgy javaslom, hogy gondoskodj róla, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben, a picit meg tartsa el anyu és apu.

2018. febr. 10. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Khmm...

Ebben az esetben gondold át, hogy jó helyen van-e ott a gyereked. Nem tudnak róla megfelelően gondoskodni.

A helyedben egyszerűen beadnám a kérelmet, hogy helyezzék el nálam.

2018. febr. 10. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked az új gyerekhez SEMMI közöd, oldják meg.
2018. febr. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!