Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves gyerkőcnek hogyan...

Másfél éves gyerkőcnek hogyan édesítitek a teáját? Milyet adtok neki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mézet tettem bele neki, és nem lett tőle semmi baja. Persze ez felfogás kérdése, mert a védőnők sem javasolják, "allergiaveszély" miatt. Nekünk viszont bevált, semmire sem allergiás. :)
2010. jún. 6. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ittam teát, tuti cukor is volt benne, nem rohadtak ki a fogaim, nem közösítettek ki, 28 vagyok, 1 fogam hiányzik, 2-t lehetne tömni de nem vészes. Szóval ez is genetika szerintem.

Nem feltétlen kell ízesíteni. Én Hippes babateát adok a másfél éves lányomnak, (instant).

2010. jún. 7. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem édesítjük a teákat. Gyümölcsteát szoktam főzni, vagy roiboos (ha jól írom) teát valamilyen ízesítéssel. Magunknak sem édesítjük, így is nagyon finom gyümölcsös íze van.
2010. jún. 7. 08:25
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Első vagyok.

Én is mézzel ittam gyerekkoromban a teát, és úgy estek ki a tejfogaim, hogy egy darab luk nem volt bennük.

A gyerkőcöm két éves múlt, neki is csodaszép fogacskái vannak, pedig eszik csokit is. Egyszerű. Esténként fogat mosunk...

2010. jún. 7. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Pickwick csipkebogyó teát és variációit főzöm a lányomnak, pici cukorral és citrommal.
2010. jún. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!