Tejmentes etrendnél mit adtok a gyereknek a kenyer mellé?
Figyelt kérdés
A felvagottakban van...virsliben van...vajban van...margarinban van...a kremek tobbsegehez kellene vaj minimum ha nem is joghurt...mit lehet adni a lekvaron kivul?2018. febr. 4. 08:35
21/24 anonim válasza:
Ha viszont szerinted nem allergiás, akkor miért kell a diéta?
A hozzáállásod legalább olyan rossz, mint a rokoné, akit felhoztál példának.
22/24 anonim válasza:
Kèrdező, ezzel egy gond van, hogy 2-3 hónap alatt bár van akinèl még mutat az allergiateszt, de van akinèl ki is ürül a szervezetből és kimutathatatlan. Ha javul akkor a vizsgálathoz újra kell terhelni majd. Ez senkinek sem lenne jó. Nem nagy dolog egy allergiapanel. Tb alapon ingyen is van. Nem kell nagy kivizsgàlasra gondolni, egyetlen vérvétel az egész.
23/24 A kérdező kommentje:
21: mint írtam, hurutos, és az orvos szerint a tejfehérje miatt nem tud belőle kigyógyulni részben! Nem diétázunk, hanem szüneteltetjük a tejtermékeket, azt hittem érthetően leírtam a szituációt.
22: tudom, és úgy gondoltam ha letelik a két hónap bármi is az eredmény újra fogok tejet adni hiszen akkor honnan tudhatnám biztosan hogy az volt a gond? nem úgy vinném el vizsgálatra hogy hónapok óta nem látott tejet.
2018. febr. 5. 14:18
24/24 A kérdező kommentje:
nem szeretném ha átmenne a beszélgetés offolásba mert nem gondolkodhatunk mindenről egyformán és ez így jó. ezért köszönöm szépen a válaszokat, tegnap a kisboltban jócskán találtam olyan dolgokat amikben valóban nincs tej, noha azt hittem van. így már boldogulni fogok, remélem tényleg csak két három hónapról van szó.
2018. febr. 5. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!