Hogyan értessem meg a fiammal, hogy ne pisilje körbe a vécét?
Figyelt kérdés
Már elegem van. Szólok neki egy csomószor, hogy célozzon jobban, vagy ha ennyire nem megy neki akkor pisiljen ülve, egy ideig emlékszik rá, aztán egy idő múlva megint látom a tócsát a vécé mögött meg érzem a pisiszagot.2018. febr. 4. 07:35
11/15 anonim válasza:
1. csak ülve pisilhet
2. ha látod, akkor bizony összetakaríttatod vele
12/15 anonim válasza:
Az 5 éves fiamat pénteken visszahívtam a wc-be és erélyesen megkértem, hogy akkor most törölje fel a pisit a wc mellől és a wc ülőkéről. Hozzá tettem, hogy figyeljen jobban, a wc közepébe célozzon, ha valamiért mégsem sikerül, törölje le wc papírral. Vasárnap örömködött, hogy jobban figyelt és végre nem pisilt a wc mellé. 5 éves, megértette. Egy 8 évesnek már több esze van, határozottan beszélj vele, nem kell sajnálgatni, alap dolog amit meg kell tanítanunk a gyerekeinknek.
13/15 anonim válasza:
Nálunk minden fiú/férfi ülve pisil, ebből nem engedtem. :) Probléma megoldva.
14/15 anonim válasza:
ra kell szoktatni arra, hogy otthon / rokonoknal / baratoknal ulve kell pisilni, suliban lehet allva, de mashol TILOS.
15/15 anonim válasza:
Megtanitottad arra, hogy pisilesnel huzza hatra a bort? anelkul meglehetosen nehez celozni. A hugom nem mutatta meg a fianak, no leven nem tudta, hogy igy kell, mindig ossze is pisilt mindent. Miota megtanult rendesen pisilni, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!