Milyen vonat legyen?
Bővíthető legyen, így bármikor alakíthatja.
Ehhez a márkához minden van, ha tényleg érdekli teljes makett asztalja lehet :)
A távirányítós nem 10-15 ezer forint ;(
Ez pl nagyon jó
Rengeteg csomag van az elsőből amit mutattam, van amiben váltó is van
Jofogáson találtam újjat, táviránitósat 7 ezer..elég jó minőségnek néz ki.
No majd még átgondolom, köszönöm a segítséged
Szia!
Vonatból nem szokás a távirányítós, mert pályája van. Az autónál azért kell a távirányító, mert azzal kanyarodni, tolatni stb. is lehet.
Mindenképp olyat válassz szerintem, amihez plusz síneket biztosan tudsz majd még venni. Ebből a szempontból a duplo meg a lego vonat a legjobb, de nem tudom sajnos, hogy az a keretből kijön-e. A mai duplo vonatok úgy működnek, hogy miután megnyomta az ember a gombot rajta, pár percig meg, aztán megáll, és újra meg kell nyomni. Így nem maradhat bekapcsolva tévedésből. Én mozdonyból újat próbálnék venni, síneket meg vadásznék használtan, persze nem tudom, hogy mennyire működne ez a stratégia a gyakorlatban. Sínből nem árt, ha sok van, mi több szobán átnyúló pályarendszereket építettünk, de teljesen jó, ha apránként bővül a készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!