Mi legyen a következő úticél?
A cél az, hogy minél több helyre eljussak. Egyenlőre Európában gondolkozok, főleg pénzhiány miatt...
Eddig jártam Szicíliában, Bolognában, Firenzében, Erdélyben és Bécsben.
Kb 40 ezrem van rá. Ez az útiköltségre és a kajára, a szállás couchsurfing, szval azért nem kell fizetnem. Repülőt preferálom, de a busz/vonat is beleférhet. Igazából beérem 2-3 nappal, mert annál több városnézésre nem nagyon szokott kelleni.
Szerintetek hova utazzak legközelebb? Illetve az év melyik szakában lenne érdemes?
Köszönöm a válaszokat. 19/l
oh igen. a legutóbbi Prága lett volna, de az akkori útitársam inkább Olaszországot szerette volna...
Köszönöm az ötletet. oda mikor érdemes menni?
Szia!
Nekem is Prága jutott eszembe, mint az elsőnek. Gyönyörű, most voltunk újra. Márciusig felújítják a siklót, így ha érdekel a Petrin hegy, érdemesebb utána menni.
További opciók:
Szlovénia (Bled, Ljubjana)
Krakkó (Wroclaw, Wieliczka, Auschwitz)
Salzburg (és környéke)
München
Amszterdam/Hága
Koppenhága (akár Malmöből átmenni)
Drezda (és Szász-Svájc)
Hát ennyi zsozsóból csak a "közelibb" uniós célok elérhetőek, pedig a királyság keleten van meg északon :)
Egy balti utazás némileg több ráfordítással megoldható, onnét pedig csak két méter Finnország.
De inkább gyűjts pénzt és nézz be Szentpétervárra. Annál gyönyörűbb város szerintem nincs. Bécs, Prága meg Firenze is elbújhat mellette. Voltam mindbe, tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!