Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország jóval olcsóbb...

Németország jóval olcsóbb úticél, mint Olaszország?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalataim alapján tényleg olcsóbb. Nekem Róma vagy Firenze Berlinnél érezhetően drágábbnak tűnt.
2015. febr. 16. 20:49
 2/13 demonlord90 ***** válasza:
89%
hát azért nem "jóval", de olcsóbb, főleg, ha a felkapott turistaközpontokat nézzük Olaszországban
2015. febr. 17. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:
egy dologtól függ a dolog,hogy mi a pontos úticél!mindkét országban vannak horror drága és nevetségesen olcsó helyek is!
2015. febr. 17. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
A szemponttól függ. Ha akarom, Németország olcsóbb, ha akarom, Olaszország. De én előbb azt nézem, mennyire elégíti ki a céljaimat, aztán döntök egyéb szempontok alapján a helyről. Ha például jó kis tengerpartot keresek, előbb megyek Horvátországba, mint az olaszokhoz. Ha a reneszánsz kultúrát, egyértelmű, hogy az olaszok. Ha viszont csicsás és jól megcsinált kastélyokat, akkor a németek. Ha viszont elegáns kastélyokat akarok látni, irány Franciaország. És még sorolhatnám.
2015. febr. 18. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
3-as, tudnál esetleg olcsó olasz helyet írni? Érdekelne, mert fontolgatok egy olasz utat. Előre is köszi.
2015. febr. 19. 08:28
 6/13 demonlord90 ***** válasza:
bár nem 3-as vagyok, de itt élek :) A legolcsóbb hely szerintem Puglia és Calabria (a "csizma orra- és sarka"), de alapvetően a Dél (szezonon-kívül repülővel filléres pl. Temesvárról. De Pestről sem drága). A legdrágább Dél-Tirol (és Trentino), utána jön Aosta, Torino.
2015. febr. 23. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Demonlord90 nem baj, hogy nem a 3-as vagy, nekem így is tökéletes:-)

Köszönöm szépen a hasznos választ - ment a zöld kéz :-) (valakik mostanában azzal szórakoznak, hogy következetesen lehúznak embereket - egy hét alatt 23 %-ot esett a hasznosságom, pedig igyekszem én is sokat segíteni - úgy látom, Te "megúsztad" :-) )

2015. febr. 23. 14:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Demonlord90 bocs, még egy kérdés: az igaz, hogy olcsó a repjegy, azt én is láttam, amikor Bari-ba akartam utazni, de a szállás és a kaja piszok drága lett volna ott. Nálatok Délen ez is olcsóbb?
2015. febr. 23. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyforma, ha hátizsákod megtömöd hazai konzervekkel és két pár cipőt még viszel ha elkopnak a használatban lévők.
2015. febr. 23. 17:03
 10/13 demonlord90 ***** válasza:
a kaja alapvetően tényleg drágább Olaszországban, még a főként mezőgazdaságból élő Délen is. Szállást azt ki lehet fogni viszonylag olcsón (több egymáshoz közeli településen is nagyon lehetnek az eltérések)
2015. febr. 24. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!