Nektek is jobban tetszenek a volt keleti-blokk országai (pl. Románia, Németország volt NDK-s része, Ukrajna) mint Nyugat-Európa (pl. Ausztria, Franciaország, Olaszország)?
Nekem ezek jobban tetszenek, mert ezekben nem olyan szigorúak a törvények mint Nyugaton, kedvesebbek az emberek, olcsóbb minden és nem olyan magas a bűnözés.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Nekem a legrosszabb hely, ahol eddig jártam a világon az Anglia volt, a legjobb pedig Románia.
Kedves kérdező, nem vagy egyedül!!!
Nekem is jobban tetszenek a keleti országok. Románia a balkáni varázsával meg egyenesen elbűvöl, valahogy emberközelibb minden. Angliában nem tudsz úgy megmozdulni, hogy 3 kamera ne pásztázza minden lépésedet.
Szóval biztatok mindenkit aki eddig csak "nyugaton" volt, hogy ismerje meg a fent említett országokat is!
Igen, kedvesebbek az emberek, érdekesek és minden helynek megvan varázsa nekem pl Svédország is tetszett, de egy átlag ember nem lát ki a fejéből. Azt hiszik, hogy arany terem nyugaton és álmodoznak hogy majd ott karriert csinálnak stb. Baromság.
Angliában nem voltam, de Szerbia és Ukrajna a kedvencem. Belgium nagyon unalmas.
Egyértelmű hogy inkább laknék Kievben mint pl Párizsban vagy Barcelonában. Szerintem Párizs nagyon kiábrándító, szürke utcák, unalmas sznob emberek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!