Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 gyerek apánál,2 anyánál?...

1 gyerek apánál,2 anyánál? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A gyerek is nagyon szeretne az apjánál lakni. Ott nem is rossz annyira. Sokszor bántja a testvéreit, mindig figyelni kell rá ( szó szerint, nem játszhatnak pl a szobában ha mi a konyhában vagyunk mert 1 perc alatt olyat tud csinálni) és így könnyebb lenne mindenkinek. A gyerek (4) szeretne menni.

Volt már így valaki? Hogy az egyik gyerek itt a másik ott?

A testvéreivel egy ovis csoportban járnak, tehát minden nap találkoznának, meg anyát is látná kb minden nap. Az esti fürdetés, altatás, reggeli készülődés egy kész tortúra vele. Reggel reggeli,felöltözés, indulás a sok hiszti/veszekedés/verekedés miatt 3 óra. Meg egyik hétvége apánál, egyik anyánál és akkor együtt van a 3 gyerek. Mint eddig is volt.

Főleg olyanok véleménye érdekelne akik voltam ILYEN vagy HASONLÓ helyzetben!

2017. dec. 30. 09:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem. Bocsánat a 2., de az első az állatok rovatban volt. De ha volt már ilyen kérdés belinkelnétek, szeretném felvenni a szülőkkel a kapcsolatot, köszönöm!
2017. dec. 30. 10:36
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Mind a 3nak az anyjuknál kellene laknia, és heti 2 hétköznap délután és egy szombaton pedig a gyerekeket egyesével elvihetné az apjuk programokra. Heti egy nap pedig mondjuk vasárnap délelőtt lehetne mind3 az apjukkal együtt egyszerre is.

Így mindegyikre jut személyes idő az apjuk részéről, és veled pedig kettesben lehet mindig az aktuális 2 másik

Azért elég durva, hogy anyuka lepasszolná a kis fiatal 4 évest, mert vele nehéz. Ha már mindenképp megosztás kellene, én a 2 könnyű esetet passzolnám le, és a nehezebbel foglalkoznék többet

2017. dec. 30. 10:40
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

A neveles nem sikerult, ahogy latom. Semmi hatarozottsag.

Lerí, hogy szabadulni akarsz tole. Rossz olvasni is. Kezdj el nevelni!

2017. dec. 30. 10:40
 14/28 A kérdező kommentje:

Ja én vagyok az apa. Csak próbáltam "E/3-ban" megírni.

Kb 2 naponta vagyok velük( van, hogy csak egy kis ovi utáni játszi, játszóház, süti,séta valami), mikor mennyit. Mikor sokáig dolgozom akkor ugye nem.

Az édes kevés lenne nekik is meg nekem is amit leírsz 12-es. Az nagyon kevés, nem bírnám ha hétvégi apuka lennék.

2017. dec. 30. 10:46
 15/28 anonim ***** válasza:
59%

Milyen praktikus, hogy elváltatok, így van hova lepasszolni a problémás gyerekeket! Mi lenne, ha együtt lennétek még? Akkor költözik az egyik nagyihoz?

Mi lesz, ha a két kicsi is verekedni kezd? Vagy ha egyszer a messzi jövőben valamelyikőtöknél születik egy féltestvér, és őt szekírozza az egyik?

Időben el kell ezeken gondolkodni, mielőtt tényleg az a vége, hogy hol ide, hol oda passzoljátok, aki épp útban van.

2017. dec. 30. 10:53
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem is értem ezt a lepasszolást? Mi az, hogy lepasszoljuk? Nem egy idegennél alszanak hanem nálam, az apjuknál!!
2017. dec. 30. 10:56
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Mivel az anyával laknak, ezért itt az ő véleménye is mérvadó mert itt azt írod, hogy hajnal ötkor kelnek hogy elkészüljenek az óvodára erről ugye halvány lika gőzöd nincs , mert te nem laksz ott. Ebben a sztoriban nagyon sok a sarkítás.

És nem, továbbra is azt mondom hogy a testvéreket ne szakítsátok szét.

2017. dec. 30. 10:58
 18/28 anonim ***** válasza:
53%

Amit én írtam, az heti 4 nap a gyerekeiddel, amiből 3 személyes program egy egy gyerekkel, mert erre is szükségük van, és egy közös, ahol mindhárom veled van.

Ez nem hétvégi apukaság. De rádobhatsz még egy közös pénteki délutánt is akár.

Pl kedden du 1.gyerek, csütörtökön du 2.gyerek, pénteken du 1,2,3 gyerek ottalvással, szombaton du 3. gyerek, vasárnap egész nap 1,2,3 gyerek ottalvással.

Ez így már kb a fele a hétnek, van benne rendszer, és egyesével is tudsz időt tölteni a gyerekekkel.

2017. dec. 30. 11:00
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

Én is a lepasszolás szót használnám, mert minden szavad után az hallatszik, hogy nyűg a gyereknevelés. Hogy ahelyett hogy az életüket néznének, egy abszolút átmeneti viselkedési gondból szelektálást csináltok, hogy ki hova kerüljön.

Tessék foglalkozni vele / velük és látszani fog a változás, nyugodtabbak lesztek ti is. És egyik gyereknek sem lesz törés az életében.

2017. dec. 30. 11:00
 20/28 A kérdező kommentje:
Természetesen az anyától tudom, hogy mikor kelnek és mennyi idő az elkészülés, indulás, ugyan ez van ha nálam vannak is. Meg persze onnan is, hogy valaha ( :) )együtt is éltünk.
2017. dec. 30. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!