Ti mit gondoltok arról, amikor a szülő "meztelenkedik" otthon?
Szerintetek meddig normális kb? Egyáltalán normális? Nálatok hogy van/volt?
Számomra vannak olyan példák a környezetünkben, ami nekem már nem fér bele. Mind a kettőre van elég szélsőséges példa. Nektek mi a véleményetek? Meddig természetes, és miben szükséges ez?
Attól függ. A direktbe meztelenkedés szerintem nem jó, de azzal semmi baj sincs, ha néha azért látja a gyerek a szülőt pucéran.
Nálunk abból sose volt gond, hogy pl fürdés után valaki pár percet meztelenül mászkált, amíg felöltözött. Volt olyan ismerős, aki tényleg sosem látta a szüleit pucéran, hát majd meghalt a kíváncsiságtól a tesiöltözőben és még a fiúkat is megpróbálta kikukkolni. Szerintem nem jó ez a véglet sem, meg persze az állandó nudizás is necces
Szerintem teljesen normális, ha látja a gyerek a szüleit meztelenül, inkább az a furcsa nekem, ha nem.
A szélsőségek kerülendők: az egész napos pucérkodás és a teljes szégyenlősködés.
Én úgy nőttem fel hogy semmi pucérkodás nem volt sosem. Szégyenlős is vagyok/voltam a férjemmel szemben is sokáig.
Mikor szültem és majdnem meztelen voltam és ráraktak a gyereket a hasamra/mellemre akkor változott meg bennem ez a dolog.
Még mondjuk kicsi 3 éves de mi van hogy együtt fürdünk.
Szerintem olyan 5-6 éves koráig lesz igy aztán szépen leszokok a pucérkodásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!