Ti mit gondoltok arról, amikor a szülő "meztelenkedik" otthon?
Szerintetek meddig normális kb? Egyáltalán normális? Nálatok hogy van/volt?
Számomra vannak olyan példák a környezetünkben, ami nekem már nem fér bele. Mind a kettőre van elég szélsőséges példa. Nektek mi a véleményetek? Meddig természetes, és miben szükséges ez?
En nem pucerkodom a gyerekem elott, elottem
sem
pucerkodtak a szuleim. Maximum az anyam amig a furdobol atment a sajat szobajaba addig lattam de nem erdekelt kulonosebben. Illetve gy ido utan mar zavart kicsit, akkor nem neztem annyira oda. Dehat semmi amugy.
Viszont fogadjunk hogy akik itt valaszolgatnak hlgy micsoda beteg dolog azoknak a fele maskor mas kerdesre azt valaszolja hogy nezd meg a mittomen milyen torzseknel hogy hordozzak a gyereket meg egyutt alszanak vele, es hogy ez milyen szuper es ez a termeszet rendje. Hat, a meztelenseg nekem ebbe a kategoriaba tartozik. De mondom, en nem pucerkodom. Mint ahogy amugy nem is alszom egyutt a fiammal es nem is hordozom mert bazi nehez.
Nálunk a családban totál tabu volt bárminemű pucérkodás, emlékszem, anyukám mellét 8 évesen láttam először egy orvosi vizsgálaton. Apukámat szigorúan csak alsógatyában, fürdőgatyában. Nővérem 4 évvel idősebb nálam, de nem emlékszem olyan esetre hogy őt láttam volna meztelenül, szóval gondolom, egymás előtt is szégyenlősek voltunk szüleink "áldásos hatására". Szerintem ez gáz.
A gyerekeim 6,5-4,5-2 évesek. Van hogy beülök hozzájuk a kádba, máskor a férjemmel zuhanyoznak, szóval velük szemben egyelőre teljesen természetes a meztelenkedés. Igaz, a mellem nekik teljesen "megszokott" látvány, ugyanis sokáig szopott mindegyik (a kicsi még most is). Szerintem majd észrevesszük ha kellemetlenné válik nekik (nyilván először a legnagyobbnak).
konkrétan nem rohangálunk otthon meztelen, de ha készülök fürdéshez, és pl csörög a telefonom, vagy vmiért kiszaladok a fürdőből, nem öltözök fel csak azért, hogy nehogy meglásson a gyerek. reggeli öltözéskor sem bújok el, csak átmegyek a másik szobába. ha jön utánam, hát jön utánam.
egyáltalán nem érdekli. talán pont azért, mert nem titok...
6 éves fiam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!