Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit gondoltok arról,...

Ti mit gondoltok arról, amikor a szülő "meztelenkedik" otthon?

Figyelt kérdés

Szerintetek meddig normális kb? Egyáltalán normális? Nálatok hogy van/volt?

Számomra vannak olyan példák a környezetünkben, ami nekem már nem fér bele. Mind a kettőre van elég szélsőséges példa. Nektek mi a véleményetek? Meddig természetes, és miben szükséges ez?

2016. dec. 18. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Az én szüleim sokat voltak meztelen és én utáltam, gyűlöltem ezt már ovis koromtól kezdve. Semmiképpen nem akarok csecsemőnél nagyobb gyerek előtt meztelenül mutatkozni, nem akarom olyan kínos helyzetbe hozni, amiben én voltam anno. Nem lettem szégyenlős, férjem előtt szívesen vagyok ruha nélkül, de egy gyerek nem ugyanazt látja, mint egy felnőtt, az ő teste nagyon máshogy néz ki, talán ez zavart annyira, vagy nem is tudom.
2016. dec. 18. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

En nem pucerkodom a gyerekem elott, elottem

sem

pucerkodtak a szuleim. Maximum az anyam amig a furdobol atment a sajat szobajaba addig lattam de nem erdekelt kulonosebben. Illetve gy ido utan mar zavart kicsit, akkor nem neztem annyira oda. Dehat semmi amugy.

Viszont fogadjunk hogy akik itt valaszolgatnak hlgy micsoda beteg dolog azoknak a fele maskor mas kerdesre azt valaszolja hogy nezd meg a mittomen milyen torzseknel hogy hordozzak a gyereket meg egyutt alszanak vele, es hogy ez milyen szuper es ez a termeszet rendje. Hat, a meztelenseg nekem ebbe a kategoriaba tartozik. De mondom, en nem pucerkodom. Mint ahogy amugy nem is alszom egyutt a fiammal es nem is hordozom mert bazi nehez.

2016. dec. 18. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Amíg kicsi a gyerek sztem annyira nem gáz. Nem az egész napos pucérkodásra értem mert az már gáz. Iskoláskorú tehát 5-6 éves gyerek előtt már nem meztelenkednék. De ez nemtől is függ. Nekem fiam van, ha az apjàt mesztelen látja néha az még rendben, de engem már inkább ne.
2016. dec. 18. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
2,5 éves a fiam, direktbe nem meztelenkedek előtte. Ha épp zuhanyzom mondjuk, és akkor támad valami rettentően fontos közlendője, és bejön, abból nem csinálok problémát.
2016. dec. 18. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
28hós fiam rendszeresen meglátogat zuhanyzás közben jön ellemőrizni hogy anya megvan-e még... van hogy elmatat közben a játékaival engem nem zavar.Később természetesen máshogy lesz de most még nem bújkálok előle..
2016. dec. 18. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk a családban totál tabu volt bárminemű pucérkodás, emlékszem, anyukám mellét 8 évesen láttam először egy orvosi vizsgálaton. Apukámat szigorúan csak alsógatyában, fürdőgatyában. Nővérem 4 évvel idősebb nálam, de nem emlékszem olyan esetre hogy őt láttam volna meztelenül, szóval gondolom, egymás előtt is szégyenlősek voltunk szüleink "áldásos hatására". Szerintem ez gáz.

A gyerekeim 6,5-4,5-2 évesek. Van hogy beülök hozzájuk a kádba, máskor a férjemmel zuhanyoznak, szóval velük szemben egyelőre teljesen természetes a meztelenkedés. Igaz, a mellem nekik teljesen "megszokott" látvány, ugyanis sokáig szopott mindegyik (a kicsi még most is). Szerintem majd észrevesszük ha kellemetlenné válik nekik (nyilván először a legnagyobbnak).

2016. dec. 18. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

konkrétan nem rohangálunk otthon meztelen, de ha készülök fürdéshez, és pl csörög a telefonom, vagy vmiért kiszaladok a fürdőből, nem öltözök fel csak azért, hogy nehogy meglásson a gyerek. reggeli öltözéskor sem bújok el, csak átmegyek a másik szobába. ha jön utánam, hát jön utánam.

egyáltalán nem érdekli. talán pont azért, mert nem titok...

6 éves fiam van.

2016. dec. 19. 08:10
 18/20 anonim válasza:
79%
25 éves vagyok és kb.10 éve apuék elváltak, most apunál lakom. Egyszerűbb mindt az albérlet.Apu itthon szokott sűrűn mesztelenkedni.Eleinte már rászóltam de leszólt hogy ő azt csinál itthon amit akar.Itt élek egy pár éve vele már elég jól tűrőm.Én max. bugyiban mutatkozom előtte..
2016. dec. 19. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nem jelent gondot a meztelenkedés.Igaz nem órákat mutatatkozom előtte meztelen,igaz viszonylag elég nagy már a fiam hozzá de így nem kíváncsiskodik,pici kora óta lát minket nem bujkálunk ha meg lát minket meztelen.
2016. dec. 26. 07:07
 20/20 anonim ***** válasza:
25 éves vagy. Az nem kisgyerek. Tényleg semmi beleszólásod ennyi idősen hogy apád mit csinál a saját lakásában. Örülj hogy megtűr.
2016. dec. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!