1 gyerek apánál,2 anyánál? Mit gondoltok?
A gyerek is nagyon szeretne az apjánál lakni. Ott nem is rossz annyira. Sokszor bántja a testvéreit, mindig figyelni kell rá ( szó szerint, nem játszhatnak pl a szobában ha mi a konyhában vagyunk mert 1 perc alatt olyat tud csinálni) és így könnyebb lenne mindenkinek. A gyerek (4) szeretne menni.
Volt már így valaki? Hogy az egyik gyerek itt a másik ott?
A testvéreivel egy ovis csoportban járnak, tehát minden nap találkoznának, meg anyát is látná kb minden nap. Az esti fürdetés, altatás, reggeli készülődés egy kész tortúra vele. Reggel reggeli,felöltözés, indulás a sok hiszti/veszekedés/verekedés miatt 3 óra. Meg egyik hétvége apánál, egyik anyánál és akkor együtt van a 3 gyerek. Mint eddig is volt.
Főleg olyanok véleménye érdekelne akik voltam ILYEN vagy HASONLÓ helyzetben!
Látszólag ok , de valójában nem. A gyerek ezt úgy fogja megélni a kesöbbiekben, öt az anya felrelökte, lemondott róla, kitaszitották a testverek közul , ö más.
Sokkal kevesebb közös elmeny lesz az anyaval, testverekkel, nincs közös mindennapi rutin, vele baj van mert ö nem lakhat a többi testverrel ( igy erzi majd)
Igy ahogy leirod , nehez esetnek tunik , akit jó volna lepasszolni , de ne tedd mert egy ilyen korú gyereknek az anyja kell elsösorban
Meg kell oldani elvalasztas nelkul , ha megszulted mindharmat , tudtad h nem lesz pihentetö . Most oldd meg es ne úgy h a te kenyelmed nezd.
Ha meg nem tanacsot akarsz mert mar tudod hogy fogod csinalni akkor mi ertelme az irkalasnak?
Te egy jelenlegi probléma miatt döntenék ahelyett hogy azt nézed mi lesz 5-10 év múlva vagy később.
Nem a mostani állapot a kérdéses. Azzal törődj higy a testvéreknek együtt kell maradniuk.
Fel fognak nőni, nem kell folyton az oviba indulás és verekedés miatt idegeskedni..
Már sokadszorra kérdezed meg, tőlünk idegenektől.
Nekünk teljesen mindegy, azt nézzétek hogy a gyereknek mi a jó. Én nem szakítanám el a tesvérektől, de ez én vagyok.
Mikor hónapokkal ezelőtt kiírtad ezt a kérdést akkor azóta miért nem próbáltátok meg?
Akkor kiderül, lehet , hogy működik. A négy éves még annyira pici hogy nem dönthet ilyenekben, Úgyhogy azt felesleges írnod, hogy ő mit szeretne. Nem véletlen a bíróság is csak 14 éves kortól veszi figyelembe amit a gyerek akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!