Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális hogy mindig én kelek...

Normális hogy mindig én kelek a 2 éves kislányunkhoz ha sír? Feleségem meg sem hallja.

Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 10:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem es forditva sem lenne az.

Vele beszeltel errol? A jo hazassag alapja a kommunikacio

2017. dec. 20. 10:11
 2/29 anonim ***** válasza:
33%

A lényeg, hogy valaki meghallja.

A feleséged pedig hulla fáradt valószínűleg. De amúgy minden éjjel kelni kell hozzá? Vagy csak ha bepisil ilyesmi? Mert 2 évesen azért már.. 1 év és ovis lesz. Már nem rácsos ágyban alszik ugye? Mert az baj, ha nem tud kijönni majd hozzátok, ha baja van.

2017. dec. 20. 10:15
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén? ha kelne a párom, eszembe sem jutna nekem sem meghallani... minek keljünk ketten?
2017. dec. 20. 10:18
 4/29 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy nem hallja :D
2017. dec. 20. 10:21
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem kell minden éjjel kelni hozzá. Nem rácsos ágy
2017. dec. 20. 10:22
 6/29 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele azt mondta megpróbál felkelni hozzá de nem
2017. dec. 20. 10:24
 7/29 anonim ***** válasza:
46%

Akkor meg ennyit megtehetsz a feleségedért, ha már megszülte és otthon ülve gondozza.

Férfiak pff...

2017. dec. 20. 10:25
 8/29 anonim ***** válasza:
94%
Én reggel nem tudok felkelni hozzá. Éjjel minden nyikkanásra fent vagyok, de kb. hajnali 5-től egyszerűen nem hallom meg. Akkor a férjem kel hozzá és adja neki a reggelit. Bánt a dolog, de nem tudok mit csinálni. Így működik a testem.
2017. dec. 20. 10:29
 9/29 anonim ***** válasza:
66%

Miért, az normális lenne, ha csak ő kelne? :D

Ez megbeszélés kérdése (kéne, hogy legyen). Nálunk eleinte a szoptatás miatt mindig én keltem, minek kelt volna a férjem, úgyse tudja megszoptatni, nekem mindenképpen kelnem kell ugye, akkor ő hadd aludjon. Cserébe reggel ő kelt fel hozzá és szórakoztatta egy másfél órát, hogy én aludhassak még (soha életében nem aludt tovább fél 7-nél a gyerek, de volt az fél 6 is).

Most 2,5 éves a lányunk, ő kel még éjszaka, majdnem mindig (szomjas, vagy csak át akar jönni közénk). Nálunk általában én hallom meg előbb, apa már csak azt veszi észre, hogy cuccol be a gyerek mellé, úgyhogy én megyek. Nem egy nagy kunszt, azért ennyit ki lehet bírni... Amúgy ő sem rácsos ágyban alszik, de ragaszkodik a saját párnájához és takarójához, azért kell menni, hogy azt segítsek áthozni :D

2017. dec. 20. 11:41
 10/29 anonim ***** válasza:
92%
Sztem nem az a kérdező elképzelése h ketten mennek egyszerre. Hanem felváltva.
2017. dec. 20. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!