Normális hogy mindig én kelek a 2 éves kislányunkhoz ha sír? Feleségem meg sem hallja.
Nem es forditva sem lenne az.
Vele beszeltel errol? A jo hazassag alapja a kommunikacio
A lényeg, hogy valaki meghallja.
A feleséged pedig hulla fáradt valószínűleg. De amúgy minden éjjel kelni kell hozzá? Vagy csak ha bepisil ilyesmi? Mert 2 évesen azért már.. 1 év és ovis lesz. Már nem rácsos ágyban alszik ugye? Mert az baj, ha nem tud kijönni majd hozzátok, ha baja van.
Akkor meg ennyit megtehetsz a feleségedért, ha már megszülte és otthon ülve gondozza.
Férfiak pff...
Miért, az normális lenne, ha csak ő kelne? :D
Ez megbeszélés kérdése (kéne, hogy legyen). Nálunk eleinte a szoptatás miatt mindig én keltem, minek kelt volna a férjem, úgyse tudja megszoptatni, nekem mindenképpen kelnem kell ugye, akkor ő hadd aludjon. Cserébe reggel ő kelt fel hozzá és szórakoztatta egy másfél órát, hogy én aludhassak még (soha életében nem aludt tovább fél 7-nél a gyerek, de volt az fél 6 is).
Most 2,5 éves a lányunk, ő kel még éjszaka, majdnem mindig (szomjas, vagy csak át akar jönni közénk). Nálunk általában én hallom meg előbb, apa már csak azt veszi észre, hogy cuccol be a gyerek mellé, úgyhogy én megyek. Nem egy nagy kunszt, azért ennyit ki lehet bírni... Amúgy ő sem rácsos ágyban alszik, de ragaszkodik a saját párnájához és takarójához, azért kell menni, hogy azt segítsek áthozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!