Üdvözletem! Nekünk sajnos nemjó a kapcsolatunk, mivelmegcsalt a feleségem! így válunk! Van egy 5 éves fiunk! Ő elmegy aztmondja viszi a gyereket is! Én mondtam, hogy szósem lehet róla! Fiamnakk itt az othona! Kihez ítéli ilyenkor a bíróság?
MAgyarországon az a bírói gyakorlat, hogy az anyánál helyezik el 90 %-ban a gyereket. Ahhoz, hogy anyától elvegyék bizonyítottan drogosnak, alkoholistának, stb kell lennie.
Nem nagyon ítélik apának. csak jobb érvek miatt.
A megcsalás sem olyan bűn a bíróság előtt.
Szerintem jobban teszed, ha megegyezel.
teljesen tönkre teszi a gyereket, ha elkezdtek felette pereskedni. a megcsalás a bíróság előtt nem bűn,emiatt nem fogják elvenni az anyától a gyereket.
Inkább próbálj jó kapcsolatot kialakítani,mert téged el is tilthatnak a gyerekedtől,ha agresszíven lépsz fel.
Üdv!Egy anyától nem ajánlatos elvenni a gyerekét,főleg nem bosszúból.Ha tényleg szereted a kisfiad,akkor nem akarsz a kárán bosszút állni a feleségeden.Hihetetlenül a lelkébe gázolsz avval,hogy civakodsz és gorombáskodsz,bosszút akarsz állni a feleségeden.
A bíróság meg az anyjának fogja odaítélni,ha tetszik,ha nem tetszik neked.És ha látni akarod,kapcsolatot akarsz vele tartani,akkor inkább működj együtt,mert ha nem még távoltartási végzés is lehet a vége.Akkor meg valójában elveszítheted a fiadat.
Az,hogy nálad az otthona,hááááááát nagyon gyenge érvelés...
Az otthon,nem egyenlő az anyai szeretettel!!!
Üdv! Először is, nagyon sajnálom, biztos nehéz most mindenkinek.
Ha szeretnéd te nevelni a kisfiatokat, akkor próbálj minél normálisabb kapcsolatban maradni a nejeddel, és győzd meg róla, hogy hadd maradjon nálad a fiúcska, neki pedig biztosíts szabad láthatást. Nyilván nem fog belemenni, de így több esélyed van, mint ha a bírói döntésben bízol... mert arra szerintem sincs esélyed, hogy a megcsalatás miatt nálad helyezzék el a gyereket, ki van zárva. SAjnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!