Hogy tanítsam meg önállóan enni?
Hat pedig ugy kell szerintem hogy a kezebe adod es kesz. Es igen, nem hiszem hogy meg lehet uszni a maszatolast. Mi mondjuk mar egy eves kora elott a kezebe adtuk a kanalat us, poharat is. Miert vartal eddig? Nem erdekete?
Szerintem add meg neki a lehetoseget es majd el fogja kezdeni a probalkozast.
Ui.: nekem nem tunik jo otletnek hogy iranyitod a kezet.
Nem tudom, artani lehet hogy nem tudsz (a rajzolassal
kapcsolatban olvastam hogy nem ajanlatos vezetni a kezet). De szerintem felesleges, utanzassal tanulnak a gyerekek, menni fog anelkul is amikor erdeklodni kezd.
Köszi a válaszokat.Hát ha én próbálom vezetni a kezét akkor inkább hisztizni kezd és nem eszik.
Azért nem kezdtük előbb mert nem is gondoltam,hogy ez ennyire fontos,én megetettem,és kész is volt az evés,és csak most olvastam hogy 2 éves korára maga kell hogy egyen,úgyhogy most már bánom is,hogy nem kezdtük előbb :(.Kézzel ő is csipeget tányérból ha olyan van,kekszet is ,almát banánt is megeszi ő maga.
Most is próbáltam a túródesszerttel,hogy ő maga egyen,de olyan furcsán fogja a kiskanalat,ha meg akarom mutatni h hogy fogja akkor is elkezd hisztizni,olyan önfejű,fordítva is kapja be,meg inkább turkál benne a kanállal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!