Hogyan tanítsam meg önállóan játszani?
8 hónapos. Valószínűleg elkéstem ezzel a szándékkal, de remélem, helyrehozható.
Már mászik, igaz, még bizonytalan. Indulna is, meg várná is a segítséget. Sajnos a nagyszülőktől meg is kapja, és sokat van kézben is. Én igyekszem megacélozni magam és hagyom picit vergődni, mielőtt felvenném/odaadnám neki a játékot/leülnék vele játszani.
De nehezen viselem az állandó nyafogását, nyöszörgését, morgását, sírását (ami sokszor könnyek nélküli, máskor viszont nem és elég kétségbeesetten hangzik).
Van, hogy nem zavarja, ha kimegyek a szobából, de csak pár percig, utána sír. Ha viszont ott vagyok, akkor tőlem várja a segítséget, vagy azt, hogy játsszak vele.

én úgy szoktam ha neki áll nyafogni odamegyek megszeretgetem(néha elég egy puszi, egy ölelés)és játszik tovább egyedül.
van, amior birkózom vele, vagy 10 percet, utána megint otthagyható 20 percre biztos

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!