Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiírta a háziorvos egész...

Kiírta a háziorvos egész hétre, csak mert szerda van. Mi van ha mégis viszem?

Figyelt kérdés

Hétfon rosszul lett a fiam az oviban ezért otthob tartottam megfigyelésre szerdáig, tegnap orvosnál is voltunk, ő nem látott semmit, de azért kiírta a hetre, megis indokolta: mert már úgyis szerda van....az igazolás tehát hétfoig szol..

Én viszont szeretném ma vinni azért mert semmi baja meg azért, mert így is baromi sokat van itthon, az elmult 2 hetbe 2 napot volt.oviba és szeretném ha nem esne ki a ritmusból, így is csak nem rég szokott be. Itthon vagyok a tesoval, nem lerázni akarom a melo miatt, tényleg.

Szoval ilyenkor ha beviszem ugy hogy az igazolas hetfoig szol, csunyan fognak nezni? Vagy felmerult bennem h inkabb le sem.adom az igazolast, megmondom h nem.voltunk dokinal, de akkor nekem.kell igazolni az elmult 2 napot es ugye max otot lehet egesz evben....ti mit tennétek?

2017. nov. 9. 06:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a problémád. Miért nem igazoltad le neki a két nap hiányzást, ha te úgy szeretted volna és az ovi is elfogadta volna?

Azzal az orvosi igazolással, ami szerint egész héten beteg a gyerek nyilván nem mehetett. Valójában ezt az igazolást az orvos oda sem adhatta volna péntek előtt.

2017. nov. 9. 18:41
 42/43 A kérdező kommentje:
mert elvileg csak 5 napot lehet igazolni, úgy tudom (nekünk az oviba egyébként hármat mondtak, de törvényileg mintha 5öt olvastam volna). Ebből múltkor már el kellett lőnöm egyet, és nem akartam, hogy most elfogyjon még kettő, ezért nem vittem be végül, meg azért, mert itt valaki írta, hogy nála így indult a hasnyálmirigy gyulladás....mondjuk az éppen nekem is volt és totál nem így indult, de a lényeg hogy valóban attól hogy tünetmentes, végül is lapulhat komoly dolog a háttérben. Ha ránézek, szerencsére nem tartok ilyesmitől, de sose lehet tudni. Ez egy értelmes hozzászólás volt, vagdalkozás ítélkezés nélkül, és el is fogadtam, meg is győzött reggel, hogy jobb ha itthon tartom.
2017. nov. 9. 18:47
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem, csak ha gyógyultnak nyilvánította a doki.

Értem, hogy kényelmesebb lepasszolni, de nah!

2017. nov. 10. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!