Kiírta a háziorvos egész hétre, csak mert szerda van. Mi van ha mégis viszem?
Hétfon rosszul lett a fiam az oviban ezért otthob tartottam megfigyelésre szerdáig, tegnap orvosnál is voltunk, ő nem látott semmit, de azért kiírta a hetre, megis indokolta: mert már úgyis szerda van....az igazolás tehát hétfoig szol..
Én viszont szeretném ma vinni azért mert semmi baja meg azért, mert így is baromi sokat van itthon, az elmult 2 hetbe 2 napot volt.oviba és szeretném ha nem esne ki a ritmusból, így is csak nem rég szokott be. Itthon vagyok a tesoval, nem lerázni akarom a melo miatt, tényleg.
Szoval ilyenkor ha beviszem ugy hogy az igazolas hetfoig szol, csunyan fognak nezni? Vagy felmerult bennem h inkabb le sem.adom az igazolast, megmondom h nem.voltunk dokinal, de akkor nekem.kell igazolni az elmult 2 napot es ugye max otot lehet egesz evben....ti mit tennétek?
Nem értem mi a problémád. Miért nem igazoltad le neki a két nap hiányzást, ha te úgy szeretted volna és az ovi is elfogadta volna?
Azzal az orvosi igazolással, ami szerint egész héten beteg a gyerek nyilván nem mehetett. Valójában ezt az igazolást az orvos oda sem adhatta volna péntek előtt.
Nem, csak ha gyógyultnak nyilvánította a doki.
Értem, hogy kényelmesebb lepasszolni, de nah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!