Kiírta a háziorvos egész hétre, csak mert szerda van. Mi van ha mégis viszem?
Hétfon rosszul lett a fiam az oviban ezért otthob tartottam megfigyelésre szerdáig, tegnap orvosnál is voltunk, ő nem látott semmit, de azért kiírta a hetre, megis indokolta: mert már úgyis szerda van....az igazolás tehát hétfoig szol..
Én viszont szeretném ma vinni azért mert semmi baja meg azért, mert így is baromi sokat van itthon, az elmult 2 hetbe 2 napot volt.oviba és szeretném ha nem esne ki a ritmusból, így is csak nem rég szokott be. Itthon vagyok a tesoval, nem lerázni akarom a melo miatt, tényleg.
Szoval ilyenkor ha beviszem ugy hogy az igazolas hetfoig szol, csunyan fognak nezni? Vagy felmerult bennem h inkabb le sem.adom az igazolast, megmondom h nem.voltunk dokinal, de akkor nekem.kell igazolni az elmult 2 napot es ugye max otot lehet egesz evben....ti mit tennétek?
Pont az ilyen " ne essen ki a ritmusból" szülők gyerekei miatt beteg az egész csoport.
Kiírta hétfőig? - Igen
Beveszik előbb? - Nem az igazolás hétfőig szól, vidd akkor..
De miért mikor látszatra jobban van? - Pihenje ki magát, ne betegítse le a csoportott, normális oviban nem veszik be így a gyereket.
"Itthon vagyok a tesoval, nem lerázni akarom a melo miatt, tényleg"
Te figyu már, aki dolgozik az nem lerázza a gyereket, hanem munkába megy, pènzt keresni! Ellenben te otthon vagy, igazán kibírhatnád ezt a kèt napot, mert tök olyan, mintha le akarnád rázni a gyereked.
Egy gyereknek a lehető legrosszabb, ha betegen oviba kell mennie.
Hogy miért? Mert nem érzi jól magát. De az oviban kőkemény napi ritmus van, szabályokat kell betartani. Egy beteg, levert gyerek inkább pihenne az otthoni megszokott kis környezetében, nem pedig a nyüzsgésbe a szabályozott környezetbe vágyik.
Azért nem fog kiesni a ritmusból, mert betegen otthon tartod.
Tudom, nem viszed, mert azt mondtuk. De ez nagyon szomorú, hogy neked magadtól nem jut eszedbe, hogy otthon kellene maradnia.
És az is szomorú, hogy ahelyett, hogy örülnél, hogy többet lehetsz vele, inkább lepasszolnád, holott te otthon vagy.
Szerinted a gyereknek hogy esett, hogy az orvosnál hallotta, hogy hétfőn mehet, te meg azon spekulálsz, hogy csütörtökön hogy add be.
Hát szégyelld magad.
Én dolgozó anyuka vagyok, de ha a gyereket kiírja a doki, otthon maradunk. ÉS élvezzük az együtt töltött időt... (pedig a fiam imád oviba járni, mégsem viszem előbb, mint ahogy a doki engedi)
Én olvasok, te meg nem válaszolsz...
Ha annyira egészséges, és a doki is annak tartja, akkor miért nem mondtad a dokinak, hogy te csütörtöktől vinni szeretnéd???
Nem, te hagytad, hogy kiírják hétfőig, aztán azon agyalsz, hogy vidd előbb...
És hiába áltatod magad, ez akkor is lepasszolás. Ahelyett, hogy örülnél, hogy van pár napotok, inkább azon gondolkozol, hogy vidd be.
A gyerek szeret járni? Ha igen, nem esik ki. Ha nem, akkor miért kényszerítenéd, ha egyszer van lehetőségetek 2 napot együtt lenni???
Szerinted ezen a 2 napon múlik, hogy kiesik e ritmusból???
lehet hogy tünetmentes, de fertőz.
te meg vinnéd, mert teher a gyerek
a gyerek a ritmusból már kiesett. sokkal rosszabb most 2 napra vinni, aztán megint 2 nap otthon, minthogy már otthon tartod, és csak hétfőtől viszed teljes hétre.
amúgy meg igen, előfordult nálunk is, hogy rosszul volt a gyerek, mire odaértem érte, hányt. elvittem orvoshoz másnap, de 2 nap múlva már mehetett oviba, mert semmi olyan baja nem volt, ami indokolta volna, hogy otthon tartsam. amikor újra előfordult ilyen, akkor már eleve megbeszéltük, hogy pihen egy kicsit másnap, és nem viszem orvoshoz. Most már iskolás, sikerült már ott is bemutatni a dolgot. sajnos migrénes :( ezt megértik a pedagógusok... de ha az orvos kiírja hétfőig, akkor legkorábban hétfőn viszem. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!