Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiírta a háziorvos egész...

Kiírta a háziorvos egész hétre, csak mert szerda van. Mi van ha mégis viszem?

Figyelt kérdés

Hétfon rosszul lett a fiam az oviban ezért otthob tartottam megfigyelésre szerdáig, tegnap orvosnál is voltunk, ő nem látott semmit, de azért kiírta a hetre, megis indokolta: mert már úgyis szerda van....az igazolás tehát hétfoig szol..

Én viszont szeretném ma vinni azért mert semmi baja meg azért, mert így is baromi sokat van itthon, az elmult 2 hetbe 2 napot volt.oviba és szeretném ha nem esne ki a ritmusból, így is csak nem rég szokott be. Itthon vagyok a tesoval, nem lerázni akarom a melo miatt, tényleg.

Szoval ilyenkor ha beviszem ugy hogy az igazolas hetfoig szol, csunyan fognak nezni? Vagy felmerult bennem h inkabb le sem.adom az igazolast, megmondom h nem.voltunk dokinal, de akkor nekem.kell igazolni az elmult 2 napot es ugye max otot lehet egesz evben....ti mit tennétek?

2017. nov. 9. 06:43
1 2 3 4 5
 31/43 érdekel0 ***** válasza:
48%

Nálunk pontosan az a jellemző,mint a kérdezőnél.

Olyan,hogy nem egész hétre írja ki a gyereket csak akkor van,ha mondjuk 1,5 vagy 2,5 hétig beteg.

Nálunk is bevett szokás,hogy leigazolja a hetet.

Szóval én valamilyen szinten megértem a kérdezőt,kár volt ennyire lehurrogni!

2017. nov. 9. 15:19
 32/43 anonim ***** válasza:
46%
Jó utolsó, de úgy is otthon van, akár rá is érhetne a gyerekével foglalkozni. Normális szülő örül ha együtt töltheti a gyerekével az időt, nem az hogy erőn felül akarja bevinni óvodába.
2017. nov. 9. 17:12
 33/43 A kérdező kommentje:

kedves válaszoló: nem kérdeztem az orvost hogy vihetem e előbb, gyorsan lezavartuk a vizitet, ez a variáció nem jutott eszembe, csak mikor már otthon voltunk kezdtem el rágódni rajta, hogy mi lenne a jó megoldás.

Igen, szeret az oviba járni, nehezen indul el otthonról - főleg azért mert hetekig beteg aztán 3 napot van aztán egy hetet megint nincs, szóval igenis, kiesik ar itmusból, mire megszokná hogy ez sajnos egy kötelező dolog és amellett, hogy szereti, akkor is kell menni mikor nem akar, addigra lebetegszik...

így már válaszoltam is arra a feltevésedre, hogy két nap betegségen aggódok...nem, nem két napon aggódok, ha csak ennyiről lenne szó...de mint írtam az elmúlt 2 hétben 2 napot se volt egészséges...

És igen, sejtettem hogy ki fog bukni az "aki otthon van ne dumáljon fogja be a száját" sajnálom hogy ha neked teher hogy dolgozol és emiatt arra haragszol aki kistesóval van otthon. Nem sorolom hogy mennyire vagyok leterhelve, nem azért, mert úgy sem hinnéd el mennyire vagyok elfoglalt, hanem azért nem MERT NEM LERÁZNI AKAROM ezért nem tartozik a kérdéshez!!! akármennyi dolgom van, szívesen látom őt itthon, mert MINDENT meglehet mellettük itthon csinálni mert nagyon jó gyerekek. DE! Szeretném ha a kis barátai között is lenne, momentán pedig 10 napból sajnos 8-at beteg.

2017. nov. 9. 18:09
 34/43 A kérdező kommentje:
bocs talán nem érthető a hozzászólásom egy része: szereti az ovit, de nehezen indul el, viszont mindig mosolyog bent állítólag, és nagyon kedves és mikor érte megyek jókedvű és boldogan mesél. tudom hogy ott sokkal több neki való játék és inger éri, mint amit én itthon adni tudok a testvére mellett. örülök ha itt van, de az lenne a legjobb neki ha legalább heti 7 napból 3-4 napot oviba lehetne. de ennek közelébe se vagyunk jelenleg.
2017. nov. 9. 18:10
 35/43 A kérdező kommentje:
egyébként nem vittem ma, és betelefonáltam hogy holnap sem megy, habár továbbra sincs semmi tünete, gondja, jól telt a napunk. csak unatkozott :)
2017. nov. 9. 18:12
 36/43 anonim ***** válasza:
44%

És igen, sejtettem hogy ki fog bukni az "aki otthon van ne dumáljon fogja be a száját" sajnálom hogy ha neked teher hogy dolgozol és emiatt arra haragszol aki kistesóval van otthon. Nem sorolom hogy mennyire vagyok leterhelve

Hidd el, tizedannyira se, mint aki munka mellett csinálja ugyan azt amit te, két vagy több gyerekkel:-) És nem, nem teher a munka, de veled ellentétben a gyerekem se az.

2017. nov. 9. 18:25
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha unatkozott foglalkozni kellene vele:-D Sosem értettem hogy képes egy gyerek unatkozni.
2017. nov. 9. 18:25
 38/43 A kérdező kommentje:

mint írtam le vagyok terhelve, és ezért nem tudok melletti ülni. Egyrészt a kistesóval is foglalkozom, másrészt - bár nem dolgozom, fizikálisan nincs munkahelyem, de több projekt is fut egy szálon, nem részletezem de konkrétan ma most eszek először. Az ovis itthon már nem alszik délben ezért nem tudom akkor elintézni a dolgaim, ő tényleg 14 órás jelenlétet igényel....mivel jelenleg nincs főállásom, több projektbe belefogtunk a férjemmel mondván a nagy úgyis oviba megy, lesz rá időm...hát nem így alakult - nem panaszkodom csak azért írom ezt, hogy ne ítélkezzetek, azért mert valaki otthon van nem biztos ám hogy egész nap tesped és csak a gyereknevelés a dolga.

Minden tiszteletem annak aki gyerek mellett dolgozik, velem is ez fog történni jövőre, papíron, de nem papíron jelenleg is a gyerek mellett dolgozom.

Egyébként tényleg nem értem miért ezt a szálat erőlteteted. Nem azért akartam beküldeni hgoy ne lógjon itthon! Hanem mert neki jobb ha bent van!!! Épp azért mert bent megkapja amit én nem tudok megadni.

2017. nov. 9. 18:31
 39/43 A kérdező kommentje:
viszont ha már úgy belebonyolódtunk ebbe, leírnám hogy ez a "ha oviba szeretné vinni a gyereket tuti teher neki" hozzáállás számomra épp olyan érthetetlen, mint hogy itt miért gondolja mindenki hogy a gyereknek az ovi egy bűntetés, hogy nem otthon lehet....nem tudom ti hol éltek, vagy milyen ott az ovi, a miénk állami, de nagyon jó csoport, nagyon aranyosak az ovónők, a gyerekek, az épület új, most adták át, szuper a játék készlet. Tényleg szeret a gyerkőcöm ott lenni. Miért olyan hihetetlen ez, hogy ha oviba akarom vinni jót akarok neki? :)
2017. nov. 9. 18:35
 40/43 A kérdező kommentje:

31: igen, legapróbb náthával is kiírja hétvégéig. mondjuk a náthát még meg is értem, ott ugye váladék van, és nem fújnak még rendesen orrot, valóban fertőzhet vele.

mielőtt elkezdődött az ovi neki, teljesen depis voltam, hogy innentől "elhagy" hogy alig fogom látni, nem lesz időnk egymásra, hát, most meg örülök ha bevihetem....(még mindig nem önös érdekből)

2017. nov. 9. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!