Volt valaki hasonló helyzetben, mint mi.2 éves státuszon kisfiam kukacán visszahúzta a bőrt a háziorvos, mert csak félig jött hátra? Olvastam, hogy vannak krémek, amelyek segítik a bőr tágulását, így elkerülhető az újabb beavatkozás.
Ha nem szobatiszta még a kisfiad, akkor nagyon nagy hiba volt az orvostól feltépni a fitymáját :(
Amúgy sem tartom normális dolognak.
Igen, van rá szteroidos krém, ami az én ismerőseim között eddig mindenkinek segített, de amíg nem szobatiszta a kicsi, addig felesleges bántani a kukacot, mert csak rosszabbat tesz vele! Gondolj bele, ott a feltépett, megsérült bőr ázik a pisis pelenkában...
2 éves volt a fiam, amikor sebésznél (főorvos) voltunk, és rákérdeztünk, hogy mi legyen a kukacával, mert semennyire nem jön vissza a bőr. Azt mondta, hogy majd egy év múlva térjünk rá vissza, ha addigra nem oldódik magától, kapunk rá szteroidos krémet. Ha az sem fog használni, akkor megcsinálják ők.
Ha már hátra húzták, akkor tornáztassátok. De én ilyet nem engednék, a letapadás élettani dolog. 3 éves korra, ill. a krémes kezelés hatására a többségnél megoldódik ez a "probléma". Meg inkább sebész csinálja, mint háziorvos. Azért a sebész mégiscsak jobban ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!