Gyermekorvost keresek Miskolcon?
Hello,
háziorvost keresek a belvárosban, ti meg vagytok elégedve a ti orvosotokkal? Kihez jartok?
Szia:)
Ajánlom Dr Stunya Edinát:)
Nagyon rendes,lelkiismeretes,imádni való nő. középkorú,nekem ő az orvosom 14 éve:) nagyon rendes tényleg.
ahol megtalálod:
a tapolcai elágazásnál leszállsz a buszról,(ahol a meki van)
és ott van egy nagy abc,amellett egy lépcső,ott felmész,balra gyógyszertár van,jobbra pedig a rendelő.
hétfőn szerdán 14:00-18:OO
kedd csütörtök péntek 7:30-12:30-ig rendel.
nagyon ajánlom:)))
Ha kérdi hogy ki ajánlotta mond hogy Oláh Brigitta :)
ismer :D
nagyon jó,megvizsgál,tetőtől talpig:) stb stb
Ajánlom!:)))
Koszi szepen a segitseget. Engem mar sajna nem vizsgal meg, kinottem, de talan a babamnak jo lesz.
Amugy kicsit tavol van nekem a belvarostol.
én a fiamat Tóth Ilonához viszem,sajnos...őt nem annyira ajánlom,legalábbis nekünk nagyon nemjó.2,5 éve a fiam,mióta megszületett,állandóan antibiotikummal tömi(most is),kb már 10-15x tuti szedett...rengetegszer beteg,és legtöbbször torokgyulladása van,köhög,taknyos...amúgy aranyos a maga módján,de én egyáltalán nem vagyok megelégedve vele,beutalókat is alig akar adni,soha egy kenet vizsgálatot,széklet vizsgálatot nem csinált,amiből azonnal kiderült volna mi baja a gyereknek,és indokolt volt e a gyógyszer szedés...
Nagyon régóta el akarom vinni máshoz a fiam,mindig megfogadom,ha legközelebb is antibiotikumot ir fel neki,elviszem....de sajnos nem találok normális dokit,na meg azért nem olyan egyszerű,kellemetlen,mert mit mondok,miért akarom elvinni máshoz,kérjem ki a kartonját...stb.Meg itt van tőlünk 2percre gyalog. Na mindegy,de ha találok egy jót,megnézem!
Koszi! Ilona hol rendel.
AMugy jo hir, hogyha "elkoltozol" es masik orvoshoz mesz, akkor nem te kered ki, hanem az orvos, akit felkeresel uj haziorvosodnak.
Sztem a gyereked a fontos, nem az orvos.. (az enyem 1 oltast 3 szurassal adott be, es nem mai csirke -majd felrobbantam)
első vagyok:
Vagy a vörösmarty mihály katolikus általános iskolánál van orvosi rendelő. nem tudom hogy hívják a dokit,nem jártam oda soha,de sokan oda járnak.. nem tudom tudod-e hogy hol van a vörösmarty iskola:) oda jártam még tavaly :D 9-es vagyok:)
vagy őt tudom,vagy mint irtam Stunya Edina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!