Miskolcon hol lehet kárpitos leesésgátlós gyerekágyat venni? Mennyibe kerül?
Szia, én nem tudok konkrétan segíteni, de sztem ilyen gyerekágyat bármilyen nagyobb bútorboltban lehet venni, vagy rendelni.
De amúgy ha itt a neten nézel, akkor meg tök mindegy hol van, mert a szállításért így is úgy is fizetni kell, szóval akár rendelheted más városból is...legalábbis én így gondolom, de ez csak egy tipp.
Nézz körül, mert lehet, hogy így az egészet egyszerűbben le tudjátok rendezni, mintha elmentek 5 helyre, csomó idő, meg idegesség, a neten meg csak megnézed, kiválasztod, megrendelitek, esetleg felhívod, utánvéttel ki lehet fizetni, vagy ha van netbankod átutalod, és ki is viszik.
Szia!Mi miskolciak vagyunk,de mi se találtunk anno ilyen gyerekágyat itt,igy rendeltem neki,és nagyon megvagyok vele elégedve,imádjuk!Rengeteg féle van,sokféle szövettel,nézegesd meg,hátha tetszik,belinkelem az oldalt.
első vagyok :-)
Látom sikerül a dolog mégis...:-))
Én sem szeretek annyira látatlanban rendelni, főőőőleg nem bútort, de ez a gyerek kárpitozott leesésgátlós ágy egy olyan darab, hogy gyakorlatilag mindenhol ugyanazt kapod, nincs belőle választék úgy, mintha mondjuk fából akarnál.
Maximum a színe más, vagy a kárpit drágább, jobb minőségű...azért mertem írni, hogy rendeld netről nyugodtan..:-)
Amúgy gratul hogy ketten vannak..:-)))cukik lehetnek..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!