Hol lehet szép leesésgátlós ágyat venni? Linkelnétek esetleg?
Figyelt kérdés
Nekem nem jönnek be azok,amikbe külön kell matracot venni,és ilyen sima fakeretes.Szépet szeretnénk,ami szép gyerekmintás kárpitos,de amiket eddig néztem nagyon szépek,de szerintem nem biztonságosak,olyan alacsony a leesésgátlós rész.2012. szept. 18. 11:25
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Nem írtad , hogy fiú-lány,de ennek az eladónak sok fajta van....
5/6 sysyqueen válasza:
én gyártottam kedvemre valót... :) körbe rámpákkal és matracokkal... mmint van az ágy keret és ahoz hozzá csavaroztam körbe három rámpát a földig. ragasztottam rájuk matracot ami magasabban van picivel mint az ágy matrac és bekárpitoztam.... le gurul... és nem pottyan... nagyon pöpec lett amikor alszik nem gurul le róla... de amikor ébren van és rá jön a mászhatnék nem lepottyan, hanem legurul így elkerültük a bajt...
6/6 anonim válasza:
Nagyobbik lányomnak annak idején vettünk egy nagyon szép cicás kárpitos körbetámlás gyerekágyat....de nagyon megbántam! A leesésgátló elég magas, attól nem kell félned, viszont a fekvőfelület nagyon kemény....vékony szivacs.... A második lányomnak ezt a bizonyos fakeretes matracos ágyat vettem (Dany)...imádjuk!!! Összehasonlíthatatlan! Érdemes lenne megnéznetek előbb, kipróbálni...ráadásul ez szélesebb/hosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!