Vennétek a teszveszen a gyereketeknek ruhacsomagot őszre-télre? 20 db-os csomagért menyit adnátok, szép állapotu ruhák sok pulóver, melegitő és farmer meg sapik és hosszú ujjú polo van benne?
Én rengeteg cuccot vettem a kislányomnak a Vaterán, és a Tesz-Veszen. Szerintem jó dolog, mert sokszor nagyon jó minőségű ruhákat lehet venni nagyon olcsón.
Oszd le postaköltségestől darabárra, és mérlegeld, hogy meg éri-e neked!
Én nem adnék érte ennyit.
Ha jól értelmezem, akkor ez 15 ruha + 5 sapka. Ha a sapkákat leveszem, mert az szerintem nem igazán számít ruhának, a postaköltséget meg hozzáadom, akkor az 6200 Ft 15 db ruháért.
Nem, nem sok ha darabszámra kiszámítom.
De én ennél sokkal olcsóbban vettem vaterán csomagokat. Licitálós csomagok voltak, valamelyik pár 100 t-ért lett az enyém, 10-30 db közötti összeállításban.
hát tudja fene én eddig a 2.5 alatt egyszer fogtam ki olcsó ruhát 199.ért a lányomnak a tecsoba egy fehér vékony hosszú újjú pólót.
én 414/db áron megvenném,mert itt pl a baba bizományiba egy snasz póló is 350-400-ft
én csak azzal vagyok bajba hogy nem tudok ilyen csomagokat venni,mert a lányom mellben és csípőben is elég erős és mindig rá kell próbálnom a ruhákat mielőtt megveszem.
pedig sokszor találok én is nagyon jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!