Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ezt szóvá tennétek?

Ti ezt szóvá tennétek?

Figyelt kérdés

7 éves kisfima edzésre jár. Az edző sokszor beszél velünk (szülőkkel) lekezelő, flegma stílusban. Nem beszél csúnyán vagy ilyenek, de nem tetszik a hangnem és a stílus sem. Nálunk ez itthon nem divat, mi nagy hangsúlyt fektettünk rá, h szépen beszéljünk egymással, a férjemnek és a gyereknek is probáljuk megadni az alapvető tiszeletet.

A tegnapi edzésen is foghegyről odavetette, h legközelebb pontosabban adjam rá a felszerelést (lábszár védő). Amiben igaza volt, ezt nem vitatom, de lehet normális is kérni. Szoksor azt érzem, h taknyos gyerekként bánik a szülőkkel is. Ez más sok mindekinek szemet szúrt, csak senki nem mer összeakaszkodni vele. Ha mégegy ilyen "beszólás" történik szerintetek szóva tegyen, vagy nyeljem le?

2017. nov. 8. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy szint amit senki nem léphet át, de a kérdés, hogy a ti esetetekben ez nagyon durva vagy csak neked nem jó.

Nekem a lányom edzö nöje hasonló. Csendes de ha mond a szülöknek valamit az mindig negatív(habár velem beszélt kb 2 percet a lányomról pozitívan..)...

Ha a gyerekekkel normálisan beszél, nem alázza meg öket, akkor próbáld elöször elfogadni, hogy ez egy ilyen bunkó ember. Ha úgy érzed ez már nem megy akkor szoljál, azért van szád.

2017. nov. 8. 12:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem nagyon durva, csak zavaró és fülsértő. Nem azt várom el természtesen, h körbeudvaroljon, és jópofizzon, de egy alapvető normális stílus nem hiszem, h nagy kérés lenne. Ez egy ilyen szakma, benne van a szülőkkel való kommunikáció és kapcsolattartás is.
2017. nov. 8. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legkevésbé sem volt bántó amit mondott. A fiadnak is meg kell tanulnia, hogy van olyan ember aki más stílusban beszél vele, mint a szülei, igen sokszor elő fog ez még fordulni.
2017. nov. 8. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Minden edzo ilyen. Vagy 10 fele sportra jartam es mindenhol ez volt. Legalabb van tekintelye a gyerek szemeben, meg ugy latszik a szulokeben is. Ha nem tetszik ne vidd oda a gyereket. Persze a szulok (kulonosen az anyak) szeretnek mindenkinel okosabbak lenni, ezert "szurja a szemuket" h az edzo meg naluk is fellengzosebb.
2017. nov. 8. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Az én teniszoktatóm nagyon normális volt.

Jól értem, hogy egy rakás pénzt fizettek az edzésért és egy minimális tiszteletet sem mutat?

Biztos elvinném a gyerekem a suttyótól.

Nem csak a szaktudását fizeted meg. Ezzel az emberrel van a gyereked x órát, magát az embert is alkalmazod ilyenkor.

Tedd ki, jöhet az új, példát kell mutatnia a gyerekeknek minden téren.

Szerintem nem fog működni, ha beszéltek vele, attól még egy suttyó lesz, csak max megjátsza magát..

Kerüljétek el, ha tehetitek.

2017. nov. 8. 18:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Úgy kell elképzelni a dolgot, h a fiam egyesületben játszik csaparba. Úgy kezelik ezt az egészet, mint valami kiváltságot, h itt jászhat a gyerek. Tehát gondolom ezért is ilyen a stílus, mert az az egyesület filozofiája, h örülj, h itt lehetsz, szóval viselj el mindent. Igen, fizetnünk is kell, de sok mindent ad az egyesült.

Mostmár aztán nem tudom, h mit gondoljak, olyan ellentétes válaszok jöttek :)

2017. nov. 8. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Megdeleltsegi teljesitmenykenyszert tesznek rajuk.

Ha ez a gyereknek jo...engem csak ez erdekelne

2017. nov. 8. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha valami tényleg bunkó stilusban mond neked, akkor igen, szólhatsz neki hogy ezt meg lehet fogalmazni szebb stilusban is... - egyébként meg, megváltoztatni úgysem tudod, vannak emberek, akik egyfolytában bunkó stilusban beszélnek, és maguknak fel sem tünik, nem veszik észre magukat.
2017. nov. 9. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy ido utan azokat fogja jatszatni, azok kerulnek a kezdocsapatba akinek a szuleit kedveli az edzo. A tobbi marad a kispadon, amig meg nem unja a gyerek es ott nem hagyja az egyesuletet.

Ma magyarorszagon egy harmad-negyedosztalyu egyesulet jatekosakent siman meg lehet elni, szoval ha ugy vesszuk igen, kivaltsag.

Tapasztalatbol irtam.

2017. nov. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!