Mit csinaltok egesz nap 1 es masfel ev kozotti gyerekkel (ahol nincs testver)?
Van egyaltalan aki elvezi ezt az idoszakot?
Az enyemet semmi nem koti le, egesz nap rohangal, mindent megprobal lerantani, leboritani, megenni...Sokat vagyunk levegon, jatszoteren, de mar hideg van es ott sem szeret igazan lenni. Fozok es takaritok mellete, de ezek viszonylag hamar kesz vannak. Hogy lehet eltolteni ezt az idoszakot hogy ne unja magat halalra a gyerek es szulo sem?
Jobbnál jobb ötleteket írtak neked itt az anyukák és neked semmi nem jó, csak kötekedsz!
Akkor add bölcsibe, ha ekkora teher, nem kell vele foglalkoznod, mehetsz vissza dolgozni!
Na ezért nem szoktam soha kérdést kiirni. Egyrészt megjelent a magukat makulátlannak mutató és buksisimit váró szuperanyuk,mint a szexet javaslom nem citrom a harapott okoska,másrészt mindenki a saját élethelyzeteket képest tud csak tanácsot adni (ami nem baj) de hány ember annyi élethelyzet. A feltett kérdésben vagyok én is,de mi pl.olyan helyen lakunk,hogy van három utca és kész. Van ugyan busz,de nem célirányosan megy,és ritkán is,míg a-bol b-be eljutunk,hát...viel spas. Na ha ezt megírtam olyan Haus is válaszokat kapnék hogy minek költöztünk a halál fszra amiben nem mondom hogy nincs igazság,de a. ez nem segít a bajomon, b. hiányzik a fenének magyarázkodni is,nem kell plusz teher.
Kérdező,hogy vagytok azóta? Már iskolás a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!