Ti mit csináltok ilyen rossz időbe délelöttönként 1-2 év körüli gyerekkel? Első gyerek, tanácstalan vagyok.
Pont mikor elkezdett lépegetni akkor jött a tavasz és onnéttól minden délelött mentünk játszótérre, és bele se gondoltam hogy jön a rossz idő majd akkor mit csinálunk délelöttönként?
Már nagyon várja 10 óra körül hogy menjünk.. De ugye jön az esős,hideg latyakos idő, tél akkor fel is fázik a hintába.
Kocsi sajnos férjemnél van,bár úgyse vezetek így gyalog rá vagyunk szorulva a környékre ahol igazából semmi nincs.. tehát oké jól felöltözünk,lemegyünk sétálni de csak úgy céltalanul?
Ti miket csináltok ha rossz az idő ? Lakásba megenne minket az unalom, reggeltől délig elég unalmas lenne.
Délután nincs gáz, apja korán 4 körül hazajön, kocsival mindig megyünk városba,bevásárlóközpontba,ügyeket intézni, játékbolt/játszóház stb. az mozgalmas neki.
16 hónapos kisfiú .
Kisgyerekes barátnőim nincsenek hasonló korú sajnos.
A gyereket nem zavarja a hideg, télen is imádnak kinn lenni, csak fel kell őket öltöztetni.
Persze, ne esőben menjetek a játszóra, de az, hogy hideg van őket nem zavarja. Ősszel amúgy 2 éves gyerekkel már lehet gesztenyét, leveleket gyűjteni pl. kicsit később.
Céltalanul sétálni is nagyon jó ötlet, mi baj azzal? Egészséges a friss levegő, mozgás.
Én inkább a délutáni programot változtatnám meg, meghülyülnék ha a kicsivel kellene ügyintézni (mondjuk a dolgok 90%-át már el lehet intézni online...), bevásárlóközpontba menni.
Óó, ő nagyon élvezi, imádja bevásárlóközpontokat, nem vagyok plázap.. de mióta jár sokat járunk bevásárlóközpontba főleg rossz időbe..
Vonatozik, autózik, szökőkút, mamája is ott dolgozik, játékboltok, sőt még tescot is imádja bár 2 emberes az biztos de neki ezek kész játszóterek,soha nem sír vagy nyafog.
Visszatérve mindennap csak úgy céltalanul bolyongani elég unalmas.. főleg hogy felkéretzkedik folyton, ha meg babakocsival megyünk akkor meg nem marad el sokáig benne.
De akkor ti mentek játszótérre is jól felöltözve ezek szerint?
Oks, akkor keresek valami helyet ahol tudunk majd sétálni..
az a baj forgalmas út van mindenhol a környéken járdák mellett, meg a séta jelenleg abból áll hogy tiltok mindent pl cigicsikk,kutyakaki,ne vedd a szádba a kavicsot.. tehát azok érdeklik ami nem szabad, de már kezd javulni.
Köszönöm a segítségeteket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!