Miért nem akarja egy két éves, hogy az anyja énekeljen neki? A szülinapi daltól el is sírta magát. Amúgy elvétve volt neki énekelve, de nem volt jellemző (kb soha).
Lehet hülyeségeket énekel.
Mert pl egy "sétálunk, sétunk, egy kis dombra lecsücsülünk" daltol séta közben, vagy pl egy csip csip csokátol nem sir senki.
Ennyire rossz hangod van?:-D Az én két és háromnegyed évesem ugyan nem sírta el magát, de megkért hogy táncoljunk inkább, zenét meg a neten keressek:-D
Komolyra fordítva a szót: Vannak gyerekek, akiknek érzékenyebb a hallásuk, így kellemetlen érzést okozhat nekik az ilyenfajta zaj, főleg ha hangos. Ha zenét kapcsolsz neki, arra hogy reagál?
Én sokat éneklek a lányomnak. Egy ideje ki tudja fejezni, hogy nem tetszik neki.. igaza van, borzasztó hangom van, pedig azt mondják az anyuka hangja kedves a gyereknek. Énekelnem és mondókáznom viszont muszáj a beszédfejlesztés miatt, szóval egy darabig még hallani fog.
Én sem bírom anyám hangját amúgy, az enyémnél is rosszabb, mondjuk mi sosem jöttünk ki valami jól, szóval nem tudom, mennyire tudok a viszonyunktól elvonatkoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!