Mennyire jellemző egy 20 hónapos gyereknél, hogy felismer 4-5 színt, elkezdi számolni az ujjait? Ez gyakori ebben az életszakaszban?
Van amelyik igen, van amelyik nem. Nem kell osszemeregetni oket.
Ismeros kislany ket evesen felismerte a betuket, es ezt mondta: a mint alma. B mint bohoc. Csak lestem.
Ettol , ( meg amit irtal), meg nem lesz zseni a gyerek.
Akivel foglalkoznak, normális.
1,5 évesen már két szint kulom tudnak csoportositani, a forma szerinti megkülönböztetés még profibban megy.
20 hósan nemhogy 4 szint eltudnak különiteni, de már a szavakat is hozzárendelik. Piros, kék, stb
Akivel nemigen foglalkoznak, csak pl együtt teregetnek, azok nem tartanak ott ahol képesek lennének rá.
Igen, viszonylag. Nem általános azért, de a kisfiam és a szomszéd kislány is kb itt tart ennyi idősen. A beszéddel függ össze, aki nem beszél, az is felismeri a színeket, csak nyilván nem mondja. A számolás meg olyan náluk, mint egy mondóka.
Van, amelyik baba hamar beszél, van, amelyik nem. Szerintem nem számít sokat a jövőre nézve, állítólag én nagyon korán beszéltem, mégsem lettem zseni, de még csak kiemelkedően jó sem valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!