Fiú-lány ikerpároknál ennyire jellemző, hogy nagyon hasonlítanak egymásra?
Fiú-lány ikerpár mindig kétpetéjű, tehát csak annyira hasonlítanak egymásra, mint a külön időben született tesók.
Ők meg ugye lehetnek nagyon különbözőek, kicsit hasonlíthatnak, nagyon hasonlíthatnak.
Barátnőm ikrei nem hasonlítanak, más a hajuk színe, más az arcberendezésük, sőt a lány jöval magasabb a fiúnál. De ismerek olyan ikerpárt is, szintén fiú-lány, akik nagyon hasonlóak, kreolos bőr, barna szem, hosszúkás arc, azonos testmagasság.
Legjobb baratnomnek van egy iker fiu tesoja (baratnom idosebb 2 perccel:D) es egyaltalan nem hasonlitanak:)
Unokatesoim szinten ikertestverek es ok sem hasonlitanak(mindketto lany) :)
A sulimban van egy ikerpar (lanyok), mint ket tojas:D sosem tudom epp Annaval vagy Lilivel beszelek-e:DD
Szoval nem minden esettben hasonlitanak az ikrek!
A különnemü ikrek csak annyira hasonlítanak egymásra, mint ha nem iker testvérek lenének - azaz az alig ahosnlít-tól a teljesen egyformák-ig minden lehet.
Nem egyszerre született testvéreknél is elöfordul, hogy össze lehet öket téveszteni, annyira hasonlóak, söt van olyan ismerös, ahol a két gyerek féltestvér (azonos anya, más-más apa) és mégis annyira egyformák, hogy állandóan összetévesztik öket.
Szerintem fifti-fifti.
Az én ikreim szinte egyáltalán nem haszonlítanak.A fiam pont olyan mint én a lányon meg tiszta apja.
De ismerek olyanokat akik csak símán testvérek három év kokülönbséggel és olyanok mint két tojás csak az egyik kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!