Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiú-lány ikerpároknál ennyire...

Fiú-lány ikerpároknál ennyire jellemző, hogy nagyon hasonlítanak egymásra?

Figyelt kérdés
Ismerősöm gyerekei kísértetiesen hasonlítanak egymásra: ugyanolyan átnyalatú a hajuk, ugyanolyan a szemszínük, fehér bőrük, vékony testalkatúak és átlagos magasságuk van. Az arcuk is tök egyforma. Oké, hogy ikrek, de ennyire?
2016. ápr. 27. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiú-lány ikerpár mindig kétpetéjű, tehát csak annyira hasonlítanak egymásra, mint a külön időben született tesók.

Ők meg ugye lehetnek nagyon különbözőek, kicsit hasonlíthatnak, nagyon hasonlíthatnak.

Barátnőm ikrei nem hasonlítanak, más a hajuk színe, más az arcberendezésük, sőt a lány jöval magasabb a fiúnál. De ismerek olyan ikerpárt is, szintén fiú-lány, akik nagyon hasonlóak, kreolos bőr, barna szem, hosszúkás arc, azonos testmagasság.

2016. ápr. 27. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Legjobb baratnomnek van egy iker fiu tesoja (baratnom idosebb 2 perccel:D) es egyaltalan nem hasonlitanak:)

Unokatesoim szinten ikertestverek es ok sem hasonlitanak(mindketto lany) :)

A sulimban van egy ikerpar (lanyok), mint ket tojas:D sosem tudom epp Annaval vagy Lilivel beszelek-e:DD

Szoval nem minden esettben hasonlitanak az ikrek!

2016. ápr. 27. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

A különnemü ikrek csak annyira hasonlítanak egymásra, mint ha nem iker testvérek lenének - azaz az alig ahosnlít-tól a teljesen egyformák-ig minden lehet.

Nem egyszerre született testvéreknél is elöfordul, hogy össze lehet öket téveszteni, annyira hasonlóak, söt van olyan ismerös, ahol a két gyerek féltestvér (azonos anya, más-más apa) és mégis annyira egyformák, hogy állandóan összetévesztik öket.

2016. ápr. 27. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem fifti-fifti.

Az én ikreim szinte egyáltalán nem haszonlítanak.A fiam pont olyan mint én a lányon meg tiszta apja.

De ismerek olyanokat akik csak símán testvérek három év kokülönbséggel és olyanok mint két tojás csak az egyik kisebb.

2016. ápr. 27. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétpetéjű ikrek olyanok, mint két nem iker tesó. Hol jobban hasonlítanak egymásra, hol kevésbé - attól függ, mennyi a közös génjük. Én nő vagyok, és van egy két évvel fiatalabb öcsém, de mindenki ikreknek néz minket, annyira hasonlítunk, a testalkatunk, az arcvonásaink, a hajunk, börünk színe, de állítólag még a hangunk is (pedig neki normál férfi, nekem normál női hangom van). Lány ikeim alig hasonlítanak egymásra :)
2016. ápr. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!