Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jellemző, hogy szexuálisan felizgultok teljesen hétköznapi élethelyzetekben?
Veletek is előfordult már, hogy szinte minden előzmény nélkül, egyszercsak "bekattant valami" és elkapott a vágyakozás pl. bevásárláskor, sorbanállás közben, munkahelyen vagy fiatalabbakat akár suliban?
Hogy élitek meg? Bosszantó, hogy "miért éppen itt és most", amikor nem lehet? Vagy mosolyogva siettek haza, hogy végre...?
25/B/N
Tegnap pont a metrón volt :D:D eszembe jutott amikor legutóbb szexeltem :D
Nem éppen kellemes, ha nincs ott akin levezessem.
26N
Mikor suliba jártam a villamoson rendszeresen felizgultam a rázkódástól, jó volt, de utána végig hideg, nedves bugyiba lenni nem igazán. Egy idő után már inkább vittem magammal váltás bugyit... azóta felújították a vonalat és a villamosok is újak, nem rázkódnak úgy, de valahogy belémégett az emlék és ha manapság villamoson utazom (jelenleg elég ritkán), akkor annyira felizgulok, hogy szinte folyok...
22L
Elég gyakran előfordul, de mindig tudom türtőztetni magam hazáig :)
21/L
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, egy ideig ez fog eszembe jutni, ha villamosra ülök. :)
Rám leggyakrabban buszozás közben jön rám. Olyankor unatkozok és nem tudok mit csinálni, igy marad a zenehallgatás meg a fantáziálgatás :D Mondjuk reggel elég szar, mert iskolábamenet felizgatom magam ezekkel, aztán egész nap ott ülök kancásan XDDD
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!